Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
livingadrianapopapenthouse
bucatariepenthousem
holpenthousem
baie penthouse ap
dormitormatrimonialadrianapopa
baiepenthouseadrianapopa
dormitorfataadrianapopa
baieadrianapopapenthouse
bucatarieadrianapopa
bucatarieappenthouse
livingadrianapopapenthouse
dormitorbaiatadrianapopa
baiebaiatadrianapopa
dormitorpenthousem
dormitorfataap
dormitormatrimonialpenthouse
holpenthouseap

Penthouse M

Penthouse M

Penthouse M. Luxury Minimalism este un stil al conciziei, o celebrare a simplității costisitoare, a luminii maxime, a spațiilor libere mari. Nu doar din punct de vedere al suprafeței, ci și al percepției vizuale și a materialelor de lux. Eleganta prin simplitate volumetrica. Rafinament prin finisaje de cea mai buna calitate. Cromatica atent aleasa, functionalitate prin forma, dispunerea si compartimentarea mobilierului. Acestea au fost cerintele clar exprimate de clientii nostri pentru amenajarea locuintei lor.

Intregul concept de amenajare a avut ca scop acoperirea necesitatilor functionale ale fiecarui membru al familiei in parte. Fara a reduce insa din spatialitatea generoasa a incaperilor si luminozitatea lor. De aceea, toate sistemele de iluminat folosite, cat si finisajele si texturile alese pentru pereti au incercat sa sustina permanent ideea de senzatie de profunzime a spatiului si cadru general aerisit – luminos.

Finisajele mobilierului pe comanda au fost atent selectionate din gamele medii – premium. Desenul fibrei lemnoase din zonele de zi si dormitorul matrimonial a fost ales sa sublinieze linia eleganta a volumetriilor mobilierului. Acesta este deseori asociat cu suprafete de oglinda colorata pentru un plus de noblete. In camerele copiilor regasim preponderent MDF-ul vopsit in culori si nuante neutre si pale, dar optimiste, ce lasa loc de expresie preponderent tapetelor cu tematici joviale.

Location:

Bucuresti, Iuliu Maniu Blvd.

Year:

2021

Date:

ianuarie 18, 2022

Category:

2021, Design, rezidential, Rezidential

Tags:

Penthouse M, Penthouse M Adriana popa