Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
anti-trenduri interior design

Principalele anti-trenduri ale anului 2023. Ce soluții de interior și-au pierdut relevanța în acest an


Fiecare casă are nevoie de o actualizare. Și chiar dacă, în principiu, ești mulțumit cu totul, prezența unor soluții mega-populare în trecut și care acum și-au pierdut relevanța va strica invariabil impresia chiar și a celei mai scumpe reparații. În acest articol, vom enumera cinci semne care arată că mediul dvs. este învechit și vă vom spune cum să îl remediați. Principalele anti-trenduri ale anului 2023.

Mobilier tipic face parte din principalele anti-trenduri


Mobilier tipic din lanțul de magazine, respectând cu strictețe un singur stil în selecția mobilierului. O soluție simplă și necomplicată, care a ieșit de mult din modă.

Tăblițele standard de tip „revistă” au fost înlocuite de seturi cu forme individuale care reflectă gusturile și preferințele personale ale proprietarilor de imobile. Ca o legătură, designerii recomandă utilizarea unor piese împerecheate, care pot fi lăsate la fel, un ornament care se repetă sau câteva accente luminoase realizate într-o schemă de culori similară.

Decorarea excesivă a ferestrelor anti-trend


Lambrechine luxuriante și pufoase, ansambluri de draperii cu mai multe straturi, cu volane și ornamente… Astfel de „colectori de praf” grei nu se încadrează în imaginea apartamentului modern. Necesită înlocuirea cu accesorii mai practice și mai laconice.

Alegeți sistemele de iluminat în funcție de gradul de umbrire dorit și de funcția camerei. Puteți instala perdele blackout impenetrabile în dormitoare. Tul translucid în camerele de zi. Storuri romane în camerele copiilor. Texturi care nu absorb mirosurile și sunt ușor de spălat de grăsime în bucătării.

Separatoare de cameră


O altă tendință evidentă care este destul de comună în gospodăriile noastre. Arcadele fanteziste în loc de uși interioare sau pereții falși din gips-carton nu numai că arată ridicol, dar ocupă și spațiu util inutil.

Nu ar fi mai rațional să împărțim spațiul cu structuri mai puțin incomode: de exemplu, o barieră de sticlă. Fără greutate vizuală sau un raft deschis care nu împiedică trecerea luminii solare și libera circulație a aerului?

Oglinda de machiaj masivă


Așa-numita oglindă „hollywoodiană” cu lămpi perimetrale a fost considerată cândva ca fiind o chestie de staruri de cinema adorabile.

Astăzi, prezența acestui element în anturajul casei este considerată de un prost gust și kitsch flagrant. Dacă sunteți obișnuiți să vă îmbrăcați în vitrinele cu iluminare din spate a colindătorilor (ceea ce este, de fapt, foarte util), optați pentru modelele cu o bandă LED încorporată. Creând un efect dramatic de plutire, acestea acționează, de asemenea, ca o sursă suplimentară de lumină și sunt deosebit de utile în vestiarele fără ferestre.

Tonuri reci și monocromie nervoasă fac parte din anti-trenduri


Stresul emoțional și oboseala din lumea exterioară îi determină pe oameni să caute protecție mentală și armonie în propria casă.

Dar cum puteți obține o stare de spirit confortabilă atunci când împrejurimile sunt toate albe și negre? De aceea, în ciuda atracției evidente a scenariilor monocrome, în 2023, o paletă de design liniștită, cu ocru, șofran, coral, fistic, nisip și alte nuanțe calde, ocupă un loc central.

O tendință majoră în acest an este reprezentată de spațiile de locuit personalizate care răspund nevoilor rezidenților. Nu vă grăbiți să implementați orbește tendințele modei până când nu sunteți convins că acestea se potrivesc cu stilul dumneavoastră de viață și cu percepția estetică. Solicitați ajutorul unor profesioniști!

No Comments

Post a Comment