Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
Kelly Hoppen

Design interior Kelly Hoppen

Culoare neutre, materiale scumpe de calitate, forme simple și clare, compoziții repetitive…Stilul acesteia este întotdeauna elegant și ușor de recunoscut. Design interior Kelly Hoppen, este autoarea mai multor cărți în care împărtășește cu generozitate cititorilor secretele priceperii sale.

Câteva sfaturi de la Kelly Hoppen

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre rafturi

Consider că rafturile suspendate fără bază sunt cea mai elegantă opțiune, deoarece nu distrag atenția de la obiectele de pe ele.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre nișe

Nișele sunt bune pentru a afișa unul sau două articole exclusive sau pentru o colecție de articole similare. Nu afișați prea multe articole sau articole de înălțimi și configurații diferite într-o nișă.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre decorare

Puteți avea tot ceea ce ați visat vreodată, dar dacă nu aveți timp să vă aranjați casa cu atenție și atenție, nu va arăta niciodată bine.

Despre perne

Pernele pot fi achiziționate în toate dimensiunile și formele mentale. Pernele mari de podea creează instantaneu un sentiment de libertate și tinerețe, în timp ce pernele pătrate stivuite evocă un sentiment de ordine și minuțiozitate.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre țesături


De multe ori oamenii cred că design este vorba doar despre crearea aspectului general al unei încăperi, dar este vorba mai mult despre aspectul general al camerei. Țesătura este cea care creează starea de spirit, așa că, atunci când încep să lucrez, aleg în primul rând țesăturile.

Despre surpriza

Dacă doriți ca locuința dumneavoastră să fie diferită de toate celelalte, iluminatul este locul în care ar trebui să căutați personalitatea casei dumneavoastră.

Despre alb

Albul este o culoare foarte maleabilă. Singura culoare pe care aș refuza-o în alb este negrul, care arată prea dur aici. Ramele de tablouri negre sunt o excepție, deoarece creează un model grafic pe perete.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre taupe

Taupe este perfect neutră, nici prea caldă, nici prea rece. Nu este prea atrăgătoare și nici prea enervantă. Este armonioasă, calmă și foarte Zen.

Despre nuanțele de culoare

O concepție greșită frecventă este aceea că culorile se împart în doar două categorii – rece și cald. Secretul constă în a învăța ochiul să distingă între albul de culoare caldă și albul rece și să facă același lucru cu celelalte culori.

Despre culoare si textura


Am observat că în cărțile despre design există o tendință de a separa culoarea de textură. Pentru mine, acest lucru nu are nici un sens. Cum poți alege o schemă de culori fără să iei în considerare elementele de textură și efectul lor asupra luminii și umbrelor? Cum poate fi selectată textura separat de schema de culori din jurul său? Acestea ar trebui să fie luate în considerare doar împreună.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Cu privire la efectele vizuale

Într-o cameră mică, folosiți mai multe obiecte mari. Acestea vor crea iluzia unui spațiu mai mare.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre măiestrie

Utilizarea unor dimensiuni diferite conferă unei încăperi un anumit caracter și un anumit farmec. Tulburarea scalei într-o parte sau alta este o tehnică folosită de secole.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre holul de la intrare

Holul este cartea dumneavoastră de vizită. De îndată ce un vizitator vă trece pragul în casă, este imediat impresionat de stilul, gustul și, în cele din urmă, de dumneavoastră.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre obiectele sanitare

În baie, nu trebuie să amestecați culorile produselor sanitare. De exemplu, pur și simplu nu puteți avea o cadă albă și un bazin negru. Rezultatul este mai mult nefericit decât original.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre concept


Niciun material sau mobilier scump nu va face o casă locuibilă dacă designul acesteia este prost gândit de la început. Aceasta este diferența dintre un designer și un decorator.

Piesă de mobilier

Principala problemă este de a identifica centrul vizual al camerei, locul principal pe care se concentrează ochiul. Acesta poate fi o piesă de mobilier, o operă de artă, o oglindă mare sau o anumită formă de iluminat. Acestea nu sunt doar obiecte de mobilier, ci sunt obiecte care sunt menite să fie cel mai proeminent accent din interior.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre iluminat

Mai mult decât orice alt element de design, iluminatul poate schimba dramatic atmosfera unui spațiu.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre amestec

Îmi place să amestec materiale foarte scumpe cu materiale foarte ieftine – acestea au de câștigat.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre contraste

Lumea naturală dezvăluie ceea ce eu ador: contrastele. Designul meu se bazează pe un model de grilă și pe simetrie – o lume liniară care este ordonată și compusă. Cu toate acestea, cu toate acestea la locul lor, îmi place să întorc uneori lucrurile cu susul în jos, explodând forma rigidă cu diferite elemente asimetrice.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

Despre gust

Conceptul de stil și gust este foarte relativ. Nu este vorba că unii oameni au bun gust și alții nu, ci despre ceea ce se potrivește fiecărei persoane în parte.

DESIGN BY KELLY HOPPEN

No Comments

Post a Comment