Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
lvt2021

Avantajele pardoselii din vinil de lux

Avantajele pardoselii din vinil de lux

LVT-ul pardoselii din vinil de lux este o alternativa excelenta la pardoselile clasice. Placile din vinil de lux ofera o libertate completa de proiectare, cu posibilitati de amenajare nesfarsite intr-o gama larga de modele, culori și formate de instalare. LVT rezista traficului intens si este usor de intretinut cu o rezistenta suplimentara la zgarieturi, umezeala si pete. Pentru orice segment, pentru orice spatiu, pardoseala din vinil de lux este o solutie optimia si inspirata.

lvt

Calitate fiabila. In conditii normale de utilizare si cu conditia ca podeaua sa fie bine intretinuta, pardoseala din vinil este extrem de durabila. Asadar, sunt bucurosa sa va anunt ca aceasta pardoseala poate avea chiar si o garantie pe viata!
Complet rezistent la apa.  Vinilul respinge apa, facand din podeaua solutia ideala de pardoseala pentru bucatarii si bai si, de asemenea, pentru orice alt spatiu din casa. .
Strat superior de protectie Stratul superior al acesteia previne uzura, zgarieturile si petele, protejand designul.
Stabilitate excelenta Acest pardoseala are o stabilitate dimensionala ridicata. Rezultatul contractie si o expansiunii este minim, cauzate de schimbarile de temperatura, umiditate sau lumina soarelui.

 

 

lvt2

Un sentiment placut, moale si cald Stratul rezistent anticipeaza greutatea corpului tau si creeaza acel sentiment moale sub picioare. De asemenea, pardoseala din vinil se simte calda, deoarece are proprietati izolante excelente, temperatura va ramane confortabila si calduroasa in fiecare anotimp. Toate modelele sunt, de asemenea, potrivite pentru incalzirea prin pardoseală.
Acustica excelenta Unul dintre marile avantaje ale podelelor de vinil de lux este confortul sau acustic. LVT pardoselii din vinil de lux sunt rezistente si reduc zgomotul de mers pe jos si de tranzit la un nivel absolut absolut – vesti minunate pentru tine si vecinii tăi.
Usor de intretinut Stratul superior de protectie respinge, de asemenea, murdaria si acarienii. In timp ce petele pot fi indepartate in cel mai scurt timp, prin simpla stergere cu o laveta umeda.

 

 

LVT

Etaje cu design hiper-realist Placile pot fi de natură. Fiecare model are detalii ascuțite și are un aspect hiperrealist. Pentru cei cărora le place să vadă lucrurile mari, scândurile și plăcile XL sunt disponibile in diferite dimesiuni .
Varietate de model excepțională Plăcile de parchet originale nu sunt niciodată identice și există întotdeauna o diversitate naturală în detalii. Fiecare model este unic.
Întotdeauna un aspect și o senzație autentică LVT pardoselii din vinil de lux își găsesc inspirația în natură. Trebuie să arate autentic și să se simtă așa. De asemenea, sporim realismul îmbunătățind textura stratului superior. Printr-un „proces de ștanțare” unic, dăm viață celor mai mici detalii ale fiecărui design de lemn.

 

Aici poti sa iti gasesti LVT-ul dorit. Alege din miile de produse.

Pentru mai multe datalii despre LVT pardoselii din vinil de lux poti apela cu incredere contact roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment