Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
parizian

Interior in stil parizian

Interior in stil parizian

Interior in stil parizian- romantism, moda, libertate, farmec special – este vorba despre ea … despre mangaierea Parisului. Daca sunteti, indragostiti de acest oras, atunci puteti alege sa aveti micul Paris in interiorul casei voastre? Lux, farmec, antichitate subtil legat de modernitate. Acesta este designul interior in stil parizian. Cultul fiecarui parizian este de a pastra lucrurile vechi si de a le transforma in obiecte unice. Desigur, interiorul rafinat, in stilul parizian, nu este complet fara articole istorice.

 

Stil parizian

O nostalgie usoara pentru trecut a gasit o amprenta in designul modern. Stilul parizian din designul interior este inbinat cu retro-detalii in viziunea de design modern: forme noi indraznete si chiar si culoare. In stilul parizian regasim rafinament, luminozitate si stil. Intr-o anumita masura, acest stil este o imbinare a designului clasic cu cel modern. Este vorba despre detaliile vechi ale clasicilor cornise, profile, pilastri panze, parchet in modele unice si detaliile moderne date de catre picturi socante, corpuri de iluminat, draperiile simple si uni. Acest contrast adauga un spirit dinamic modern camerelor vechi. Cu toate acestea, trecerea de la vechi la nou ar trebui sa fie atat de subtire incat interiorul sa para cat mai armonios posibil.

interior parizian

 

 

Nu se poate spune ca locuinta obisnuita din Paris este spatioasa. Cu toate acestea, chiar si cel mai mic spatiu de locuit pare destul de spatios si usor. Si acesta este un alt paradox al Parisului. Unul dintre secretele importante ale unei locuinte mici dar cu un aer aerisit sunt ferestrele mari, care o data cu ele aduce o lumina naturala excelenta. Intr-un apartament micut pot exista trei sau patru ferestre inalte. In Paris, acest lucru este considerat un avantaj, nu un defect.

design parizian

 

Paris orasul iubirii

Multi parizieni incearca sa adauge o piesa originala in designul interior. Nu conteaza daca aceasta va fi scumpa, antica sau lucrata manual. Ceea ce conteaza este sa ofere un aer elegant, rafinat, gratios si luxos. Aceasta traditie nerostita nu este intamplatoare, deoarece Parisul este epicentrul industriei modei, nu numai in designul haineleor, ci si a mobilierului. Chiar si in cel mai modest apartament exista un loc pentru obiectul de arta original.

living parizian

 

 

Crearea unui interior in stil parizian este usor cat si dificil in acelasi timp. Principala regula: folositi tehnicile clasice care sunt testate in timp. Brauri, cornișe, ornamente, scafe sunt detalii nelipsite din amenajarea pariziana.  Parchetul din lemn este nelipsit si trebuie sa fie o piesa unica a decorului. Ca textile puteti alege: catifea, piele, lana, in sau bumbac.

stil parizian2

 

By roxanaid

Pentru mai multe datalii poti apela cu incredere contact roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

 

 

 

No Comments

Post a Comment