Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
boen

Cum sa adopti stilul boem chic in dormitor tau

Cum sa adopti stilul boem chic in dormitor tau

Cum sa adopti stilul boem chic in dormitor tau. Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casă, este un loc de odihnă și relaxare în care decorul joacă un rol cheie în crearea unei atmosfere propice dorințelor noastre. Stilul boem chic este ideal pentru a face din dormitor un colț relaxant. Decor la modă al momentului, acest stil este inspirat din lumea nomadă. Se caracterizează prin nuanțe naturale, obiecte etnice și modele și culori din întreaga lume. Bogat în tradiție, acesta oferă un cadru liniștit și cald.

Descoperă cele mai bune accesorii pentru a adopta tendința de decorarea momentului în camera ta!

 

1.Cu coșuri tesute

Coșul țesut este un decor esențial boem, poate fi folosit oriunde și poate fi folosit, de exemplu, ca depozit sau plantator pentru plante. Aduce o latură etnică și originală.

chic

 

2. Cu un covor

Pentru un stil boem de succes, covorul berber este atuul prin excelență. Alb-negru, de preferință, va aduce o notă caldă interiorului tău.

covor

 

3. Cu ghirlande

Pentru o idee de decor boemă de succes, ghirlanda este accesoriul emblematic de adoptat. Aduce o atmosferă poetică moale în cameră.

ghirlande

 

4. Cu macrame

Această tendință de decorarese potrivește perfect cu stilul boem. Este o țesătură manuală monocromă sau multicoloră care aduce moale pereților dormitorului. Ca covor sau agățat pe perete, adaugă o notă decorativă etnică.

macrame

 

5. Cu un baldachin

Baldachinul adaugă ușurință camerei, un decor esențial boem, oferă un mic colț de intimitate cu moliciune și poezie.

 

6. Cu un hamac

Hamacul este considerat elementul etnic prin excelență pentru o atmosferă cocooning, populară și boemă!

hamac

 

7. Cu lumânări

Pentru a fi în tendința de decor boem chic, adăugați lumânări care să creeze o atmosferă intimă seara. Pot fi aranjate pe mobilierul dormitorului pentru a oferi o atmosferă intimă.

lumanari

 

8. Cu o paturi țesute

Pentru a fi așezat pe pat, carouri este ideea decorativă prin excelență. Cu dungi, modele sau cecuri, va aduce o notă decorativă patului tău, elementul central al dormitorului tău.

paturi tesute

 

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

No Comments

Post a Comment