Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
living in stil asian zen

Stilul asian zen in amenajare interioara

Stilul asian zen in amenajare interioara

Stilul asian zen in amenajare interioara. Ideile de amenajare interioara Asian Zen sunt inspirate din locuințele japoneze, din designul interior in stil minimalist si din traditiile stravechi Feng-Shui.  Stilul asian zen in amenajare interioara este cu adevarat linistitor, bine gandit si echilibrat.

Stilul asian zen

Daca doriti sa creati o abordare bogata a designului interior redus in casa dvs., sa va inspirati din stilul de design zen asiatic ar putea fi doar direcția potrivita pentru dvs. Un interior zen asiatic este minimal, dar stratificat unic. Gânditi-va la un spatiu minimalist mobilat cu materiale organice si umplut cu lumina naturala. Imaginați-va un spațiu usor si aerisit, fara suprafete de umplere si care se bucura de o senzatie de deschidere pentru o oaza suprema.

Living in stil asian zen

Un interior in stilul asian zen ar trebui sa fie echilibrat vizual, cu o mulțime de spatii pentru a promova calmul si pacea. Liniile drepte, culorile pamantii, lemnul piatra naturial trebuie sa fie primele elemente in designul asian Zen. Parchetul din esente exotice sau din nuc se preteaza foarte dine in designul asiatic zen.

living in stil asian zen

living in stil asian zen

Dormitor in stil asian zen

Elementele esentiale pentru un interior design Asian Zen sunt liniile curate si drepte. Ce nu sunt aglomerate vizual, spatiile deschise, materialele naturale si delicate, mobilierul de calitate si simplu, culorile solide cu impact minim. Totul trebuie sa te duca cu gandul la natura, si imprimeurile subtile. Un principiu de baza al amenajarii Zen este asimetria. Simetria rigida sugereaza perfectiune artificiala, ce poate fi fatala imaginatiei. In timp ce asimetria permite sa fim mai relaxati si spontani, mai umani.

dormitor in stil asian zen

dormitor in stil asian zen

Baie in stil asian zen

Ideea esențiala a caselor asiatice este de a păstra doar un numar mic de piese de mobilier, pentru a se evita supraaglomerarea. Asadar, saltelele tradiționale japoneze, denumite si futoane, sunt elemente cheie ale oricarui interior design in stil Asiatic Zen. Armonia si echilibrul o adaugi in casa ta, folosind materiale naturale. Riflajele orizontale din lemn pentru compartimentarea functiunilor sunt ideale.

baie in stil asian zen

baie in stil asian zen

Bucatarie in stil asian zen

Pe langa utilizarea lemnului si a pietrei naturale in amenajarea interioara in stil Asian Zen., folosiți tesaturi pentru a mentine lucrurile moi si primitoare. Exista niste covoare si perne frumoase de o singura culoare, iar tesaturile pot fi lana, matase, satin – orice v-ar placea sa va strangeti pe canapea. Tapetul sau covoarele puternic modelate nu se potrivesc deloc acestui stil. Din nou, ganditi-va la simplitate. Daca doriti cu adevarat sa va strecurați un mic model in camera sau acasa, o nota de florala japoneza sau un model geometric foarte simplu se vor potivi designului Zen.

bucatarie in stil asian zen

bucatarie in stil asian zen

Casa in stil asian zen

Arhitectura japoneza contemporana este dominata de minimalism si isi propune eficientizarea spatiilor mici. Arhitectii au fost nevoiti sa caute cele mai inovatoare solutii de optimizare a spatiului inghesuit de care dispun, creand adevarate opere futuriste.

casa in stil asian zen

casa in stil asian zen

 

Pentru mai multe datalii despre o amenajare interioara in stil asian zen poti apela la unul din artistii roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

No Comments

Post a Comment