Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
vopsea cu poveste farrow & ball

Vopsea ecologica cu poveste Farrow & Ball

Vopsea ecologica cu poveste Farrow & Ball

 

Vopsea ecologica cu poveste Farrow & Ball. La inceput…

farrow&ball vopsea lavabila

Totul a inceput in Dorset, în 1946, cu pionierii locali John Farrow si Richard Ball. Farrow a fost un chimist instruit care a lucrat pentru Agnew Paints din Irlanda in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in timp ce Ball a fost un inginer care a supraviețuit capturarii ca prizonier de razboi.

S-au întalnit la o groapa de lut locala si impreuna au impartasit pasiunea pentru a face culori bogate, originale folosind doar cele mai bune si naturale ingrediente.

 

 

De ce sa alegi Farrow & Ball?

Intreba-ma care este cea mai importanta caracteristica care face ca vopseaua Farrow & Ball sa fie atat de speciala si iti voi spune asta … Este modul extraordinar in care culorile  profunde si bogat pigmentate raspund la lumina pe tot parcursul zilei, dand viata zidurilor. Acest aspect distinctiv poate fi realizat in mod unic, la interior si la exterior. Gama Farrow & Ball vopsea ecologica cu poveste pe baza de apa Modern si Estate nu este doar mai buna pentru lumea din jurul nostru, ci este, de asemenea, sigura pentru copii. Fa bine si vei fi bine si tu…


1. Aspectul unic

Raspunzand extraordinar la toate tipurile de lumina, vopseaua Farrow & Ball extrem de pigmentata si tapetul realizat manual ofera o adancime unica de culoare si o calitate a finisajului care da viata peretilor. Amestecul bogat de pigmenti din culorile noastre absorbante creeaza o vibratie inimitabila in fiecare camera a casei.

aspect unic farrow & ball

 

2. Sigur si sanatos

Vopseaua Farrow & Ball pe baza de apa sunt cu miros redus, ecologice si sigure pentru tine si familia ta de a le folosi in fiecare camera a casei. De la cutii de vopsea reciclabile pana la tapetele noastre cu sursa responsabila, asigurarea ca vopselele si hartiile noastre sunt cat mai amabile cu mediul inconjurator este in centrul a tot ceea ce facem. In ianuarie 2010, au luat decizia indrazneata de a muta intreaga  gama de vopsele pe baza de ulei la finisaje ecologice, pe baza de apa, cu VOC scazut (compusi organici volatili).

sigur si sanatos farrow & ball

 

3. Culoare atemporala

De la nunatele neutre subtile si pastelurile dezactivate, la accente vii si nuanțe intunecate bogate, fiecare dintre culorile vopselei Farrow & Ball a fost creata cu grija si gandita pentru a va asigura ca isi mentine  sigur in timp nuantele. Nuante care se pot regasi  in case vechi, cat si noi.

culoare atemporala farrow & ball

 

4. Povesti de spus

Povestea interesanta din spatele fiecarei culori se reflecta in numele sau – fie ca este frumusețea naturii, casele istorice sau a oamenilor si locurile care inspira frumusete. In anii 1970 si 1980, intr-un moment in care multi au inceput sa creeze vopsele acrilice cu mai putini pigmenti si cu adaos de materiale plastice, vopseaua Farrow & Ball si-a mentinut retetele originale si metodele vechi. In afara reflectoarelor din Dorset rural, si-au pastrat cu mandrie identitatea traditionala.

povesti de spus farrow and ball

 

5. Finisaje de calitate

Culorile vopselei Farrow & Ball sunt disponibile intr-o gama completa de finisaje durabile pentru interior si exterior. De la semnatura vopselei Emulsion Estate mat pana la stralucirea vopselei Full Gloss, testeaza riguros fiecare lot de vopsea si fiecare rola de tapet pentru rezistenta si durabilitate. Aceste testari asigura cele mai bune performanțe posibile de lunga durata pentru casa ta.

finisaje de calitate farrow & ball

 

6. Vopsea pe hartie

Farrow & Ball creaza tapet artizanal folosind propriile vopsele si metode tradiționale de tiparire in bloc si jgheab. Ofera un finisaj tactil deosebit si o conexiune perfecta intre vopsea si hartie. Cu peste 300 modele de tapet, de la modele geometrice indraznete la modele florale delicate, Farrow & Ball asigura produse de calitate superioara.

tapet farrow & ball

 

Pentru mai multe detalii despre vopsea ecologica cu poveste Farrow & Ball contacteaza-ma.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

 

 

No Comments

Post a Comment