Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
interior design in stil retro-modern

Stilul retro modern in amenajare interioara

Stilul retro modern in amenajare interioara

Stilul retro modern in amenajare interioara. Mid century modern, nu este nimic altceva decât un retro modern. Culorile calde, forme geometrice, în acelaşi timp un stil minimalism subtil și simplu. Calitatea mai presus de toate. Stilul retro modern in amenajare interioara ofera posibilități largi,combina un fel de stil electic vechi cu cel nou, avem aici evident beneficierea din designul anilor 40, 50, 60.

 

Stilul retro modern

Probabil unul dintre cele mai prolifice stiluri de design interior din toate timpurile, modernul mijlocului secolului imprumută din cele mai bune anii ’50 și ’60 pentru o senzație retro curata de inspirație daneza. Siluetele simple directe, formele organice si accentul pe funcționalitate sunt semnele distinctive ale stilului modern de la mijlocul secolului. Acestea fiind spuse, miscarile minim indoite il fac o optiune excelenta atunci cand doriti sa actualizati cu usurinta designul interior in stil tradițional.

Living in stil retro modern

In plus, mobilierul modern de la mijlocul secolului arata excelent in aproape orice camera si ofera elemente excelente atunci cand cauti sa creezi o camera de zi bogata, diversa, cu stiluri de design interior retro modern.

living in stil retro modern

living in stil retro modern

 

Dormitor in stil retro modern

Este necesara investitia in lemn natural si renuntarea din falsurile acestuia. Lemnul natural are de fapt modele unice si nici o imitatie chiar si ceea mai buna nu il va inlocui. Formele geometrice si modelele de decorare cu linii drepte, curbe moi si motive asimetrice arata frumos cu accente de metal, sticla, beton si lemn. Oglinzile clasice vor fi de asemenea interesante pe pereti, acestea trebuie sa isi indeplineasca funcțiile utile, mai mullt decat functia decorativa. Apmlasata in locul potrivit, oglinda poate mari optic interiorul si poate oferi un sentiment de usurinta in spatiu.

dormitor in stil retro modern

dormitor in stil retro modern

 

Bucatarie in stil retro modern

Stilul retro modern in amenajare interioara imbina mobilier de casa elegant si confortabil si materiale de design precum sticla, plastic colorat, metal si lemn natural pentru a recrea atmosfera luminoasa si functionala de la mijlocul secolului. Combinația dintre stilurile retro cu detalii moderne si culorile actuale transforma camerele in spatii de locuit spectaculoase, perfecte pentru imagine. Aparatele electrocasnice in stil retro reflecta celebrele modele de masini. Sobe, cuptoare si frigidere au imprumutat multe elemente de la masinile populare din anii 50 și 60.

bucatarie in stil retro modern

bucatarie in stil retro modern

 

Baie in stil retro modern

Comutatoarele vechi si butoanele usilor, lampile retro-moderne si ceasurile de perete in stil retro ajuta la adaugarea unui sentiment nostalgic camerelor moderne. Influența culturii pop, miscarea hippie ssi pasiunea pentru desenele florale aduc simbolurile pacii si imprimeurile florale in designul interior. Culorile maro ale mobilierului din lemn, rosu, negru, roz, galben, turcoaz si albastru acvatic sunt alegerile perfecte pentru decorarea interioara in stiluri retro. Tonurile mutate ale tuturor culorilor primare sunt excelente pentru decorarea interioara in stiluri retro. Acestea creeaza un design interior confortabil si ofera o senzatie naturala spatiilor de locuit.

baie in stil retro modern

baie in stil retro modern

 

Casa in stil retro modern

Un lucru fascinant despre interioarele de la mijlocul secolului este ca designul nu are restricții substanțiale asupra combinațiilor de culori sau texturi. Interioarele retro-moderne pot arata eclectice in timp ce amesteca si potrivesc mobilierul vechi si nou si ideile de decor. Simplitatea eleganta, functionalitatea si confortul final sunt elemente esențiale ale stilului retro modern in amenajare interioara. Stilurile anilor 50 si 60 aduc trecutul in prezent, iar designerii sugereaza sa dea o nota de stil contemporan sau futurist caselor de la mijlocul secolului. Creste efectul de a crea interioare unice, functionale si moderne. Pentru a va face o idee despre designul interior in stiluri retro.

casa in stil retro modern

casa in stil retro modern

Pentru mai multe datalii despre un design retro modern poti apela la unul din artistii roxanaid.

No Comments

Post a Comment