Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
interior feng shui

Stilul feng shui in amenajare interioara

Stilul feng shui in amenajare interioara

Stilul feng shui in amenajare interioara. Traducerea mot-a-mot a cuvantului feng shui ar fi vant si apa, elemente care, in cultura chineza, se asociaza cu ideea de sanatate si prosperitate. Conceptul de casa feng shui, asa cum a luat el nastere in practica Chinei antice, inseamna o casa cu un bun flux de energie, prin care circula energia “chi”.

Chinezii vechi credeau ca energia “chi” este energia invizibila care leaga lucrurile impreuna si, care, este imposibil de mentinut intr-o casa dezorganizata si murdara.

Stilul feng shui

Stilul feng shui in amenajare interioara nu se limitează doar la modul în care vă amenajați mobilierul. Este mai mult o filozofie de a crea echilibru în casa ta pentru armonie și este sigur că adaugă un sentiment de liniște vieții tale de zi cu zi. Feng shui nu este doar un mod de a vă aranja mobilierul. Este o întreagă filozofie de a crea echilibru în casa ta pentru o armonie care crește viața.

Living in stil feng shui

Indiferent dacă doriți o actualizare înălțătoare eclectică, tradițională sau de tranziție acolo unde contează cel mai mult, ideile de dormitor feng shui vă vor aduce cu siguranță un sentiment de liniște în viața de zi cu zi.

living feng shiu

living in stil feng shiu

Dormitor in stil feng shui

Pentru a vă începe călătoria fericită, împărtășim reguli esențiale privind stilul de proiectare a casei Feng Shui pentru a vă ajuta să vă creațicu ușurință propria oază zen. De la ideile de dormitor feng shui care vor funcționa în toată casa ta, până la atingerile de finisare potrivite pentru a completa aspectul, iată cele mai bune idei de decorare în stil feng shui pentru acasă pe care trebuie să le cunoști.

O prima regula de aplicat, pentru a avea o casa feng shui, este de a ordona casa, astfel incat, aceasta sa fie debarasata de lucrurile inutile. Patul trebuie indepartat de fereastra. Separarea zonelor in care se lucreaza de cele pentru odihna. Alegerea corecta a culorilor este o alta regula feng shui. Urmarirea echilibrului cu natura(vase cu apa-acvariu,plante,etc.)

dormitor feng shui

dormitor in stil feng shui

Baie in stil feng shui

Nu, nu trebuie să adăugați un perete de cățărat sau o scară la decorul dvs., dar integrarea unor forme și linii verticale în casa dvs. reprezintă creștere și expansiune. Puteți face acest lucru să se întâmple într-o varietate de moduri. Adăugați niște corpuri de iluminat în care lumina se deplasează în sus. Adăugați un copac într-un colț pentru a face ca spațiul să pară mai înalt. Dacă aveți loc, puneți câteva rafturi înalte. Lucrați cu parametrii pe care îi aveți pentru a crea senzația de înălțime.

Baie feng shui

Baie in stil feng shui

Bucatarie in stil feng shui

Lumina soarelui ne energizează și ne trezește în mod natural. De asemenea, lumina soarelui redă în mod vibrant toate culorile și obiectele pe care le vedem. Prin urmare, casele noastre devin mai expansive, mai vibrante și mai energice atunci când lăsăm să intre mai multă lumină. Ferestrele curate ne trezesc metaforic pentru a vedea lumea din jurul nostru cu cât mai multă culoare, claritate și precizie. Uitați-vă bine la drumul pe care îl parcurgeți zilnic prin casă.

Da, vă cerem să vă uitați la propriu la drumul fizic pe care îl parcurgeți în timp ce vă deplasați prin casă. De la momentul în care vă treziți și vă ridicați din pat, apoi la baie, și așa mai departe, în timp ce ieșiți pe ușă. Apoi, de când ajungeți acasă, pregătiți cina și terminați înapoi în pat.

Devenim desensibilizați la toate blocajele și obstacolele fizice pe care le avem în calea noastră zilnică. Poate că este acel bec care pâlpâie sau ușa care se blochează mereu și pe care trebuie să o trântești pentru a o închide. Este un obstacol atunci când trebuie să te strecori printr-un hol aglomerat. Când te uiți fără speranță într-un dulap înfundat cu haine care nu-ți mai vin. Toate acestea te afectează! La fel ca placa din arterele noastre, în timp, aceste obstacole se pot acumula și ne pot crea probleme.

bucatarie feng shui

bucatarie in stil feng shui

Casa in stil feng shui

In stilul feng shui in amenajare interioara, plantele întruchipează energia vitală. Ce înseamnă asta? Ei bine, plantele verzi vii de casă ne conectează cu natura și aduc vitalitate în casele noastre. Plantele verzi sunt ca un suc verde organic proaspăt presat pentru casele noastre. Gândiți-vă la prospețime, sănătate și vitalitate. Cel mai important lucru de reținut este să găsiți plante pe care le puteți îngriji și care sunt potrivite pentru spațiul respectiv. De exemplu, luați în considerare condițiile de iluminare.
Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, oferiți mulțumiri casei dumneavoastră. Feng shui este o tradiție șamanică care crede că totul este viu, inclusiv spațiile noastre! Aceeași energie vitală (qi) care vă animă, circulă și prin casa dvs.

casa fang shui

casa in stil feng shui

 

Casa ta este adăpostul tău. Casa ta îți oferă un loc în care să te odihnești, să te hrănești, să sărbătorești și atât de multe altele. Să oferiți recunoștință casei dvs. este simplu. Pur și simplu vorbiți-i casei voastre cu o inimă umilă și spuneți-i mulțumesc.

 

Pentru mai multe datalii despre un design feng shui poti apela la unul din artistii roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

No Comments

Post a Comment