Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
exterior mediteranean

Stilul mediteranean in amenajare interioara

Stilul mediteranean in amenajare interioara

Stilul mediteranean in amenajare interioara. Evoca romantismul si cornucopia mirosurilor, gusturilor si culorilor. Un amestec de arhitectura spaniola, greaca si italiana. Stilul mediteranean in amenajare interioara nu este un stil nou de amenajare, insa este unul dintre stiuluri apreciat si atractiv. Cui nu ii place acea atmosfera vesele, prietenoasa si relaxanta a zonelor mediteraneene?

Stilul mediteranean

Cu siguranta auzi cat de mult adora lumea sa mearga in vacate in Grecia, Italia si Spania. Acest lucru se datoreaza si atmosferei relaxante de care se bucura in aceste zone frumoase. Aerul de vacanta nu trebuie sa se termine si nici nu trebuie sa te deplasezi ca sa te bucuri de asta doar pentru o perioada scurta de timp. Poti aduce toate aceste destinatii chiar la tine acasa si poti schimba stilul exact atunci cand vrei tu.

Living in stil mediteranean

Stilul de viata casual si prietenos al regiunilor cu o clima calda se reflecta in designul relaxat, mobilierul rustic si texturile de perete. Stilul mediteranean se refera, aproximativ, la stilul de design din sudul Greciei, Italiei si Spaniei. Aceaste regiuni sunt cunoscute pentru apele lor turcoaz (deci, coasta de azur), zilele calduroase de vara si florile vibrante, care se oglindesc in designul mediteranean. Fiecare tara folosește culori, tesaturi, texturi si materiale specifice influentate de cultura lor, dar toate raman in mod obisnuit incorporand exteriorul, mobilierul rustic, pardoselile din gresie sau gresie si texturile peretilor.

living mediteranian

Living in stil mediteranean

Dormitor in stil mediteranean

Casele mediteraneene folosesc acest stil de amenajare pentru ca acesta ofera o stare de bine, de relaxare si veselie oricarei persoane. Este foarte important sa lasi cat mai multa lumina, sa folosesti culorile care au legatura cu natura, materiale precum lemnul, piatra, metal, cupru si asa mai departe. Nuantele trebuie sa fie deschise si luminoase. Cel mai des o sa gasim albul in amenajarile mediteraneene. Accente foarte folosite ale acestui stil mai sunt si elementele care prezinta curburi, oglinzi, mozaic, obiecte de decor traditional sau incarcate cu diferite modele.

dormitor mediteranean

Dormitor in stil mediteranean

Baie in stil mediteranean

In stilul mediteranean se folsesc culori vibrante si cat mai aproape de cele din natura albastru, verde, bej, crem, alb, galben, rosu, oranj, maro etc. Folosirea produselor pentru amenajare ce au legatura cu elementele naturale cum ar fi florile si marea. Nu exista limite in decorarea cu diferite modele si texturi. Se pot folosi elemente rustice, amenajarea poate fi facuta din obiecte naturale (lemn, piatra, plante, cupru, metal etc.). In stilul mediteranian se folosesc piese de mobilier masive. De asemenenea se utilizeaza oglinzile, accesoriile de perete, candelabrele si aplicele, farfurii sau boluri decorative si alte astfel de accente care sa aduca aerul traditional din zona mediteraneana.

baie mediteranean

Baie in stil mediteranean

Bucatarie in stil mediteranean

Bucataria in acest stil este un cocktail delicios din traditiile culturale ale tarilor din sud. Vrei sa intruchipezi ideea de confort, ospitalitate si comoditate? Bucataria in stil mediteranean este ideala pentru asta. Proiectarea poate include multe elemente. Dar asta nu inseamna ca incaperea ar trebui sa fie prea saturata de detalii. Alegeti orice combinatie: de la culori de soare la nuante de nisip dezactivate. Totul este limitat doar de imaginatia si bugetul tau.

bucatarie mediteraneana

Bucatarie in stil mediteranean

Casa in stil mediteranean

Arhitectura mediteraneana a castigat o importanta in America de Nord la începutul secolului al XX-lea. Initial, stilul arhitectural a reflectat in mare masură cel al haciendelor gasite in Lumea Noua spaniola, cu arcade abundente, tencuiala aspra si acoperisuri cu gresie rosie. In cele din urma, influente din tari europene, cum ar fi Italia, Grecia si Franta, au inceput sa apara pe aceste case. Aceste influente s-au combinat pentru a crea arhitectura mediteraneana pe care o vedem astazi, care prezinta adesea compozite de stiluri europene, cum ar fi porticuri, stuc si balcoane.

casa mediteraneana

Casa in stil mediteranean

 

Pentru mai multe datalii despre un design mediteranean poti apela la unul din artistii roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

No Comments

Post a Comment