Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
design pentru baie

Idei de design pentru baie

Idei de design pentru baie. Baia de astăzi nu mai este atât de mult un spațiu funcțional pentru procedurile de igienă, ci mai degrabă un loc retras și confortabil în care să te relaxezi. Psihologii ne învață să avem grijă de noi înșine, iar designerii încearcă să creeze un spațiu potrivit pentru acest scop.

Tendințe majore în designul de baie

Tendințele includ în continuare minimalismul și culorile naturale. Dar există și idei noi. Cele mai izbitoare sunt:

1. Varietate de materiale de finisare

Gresia ca unic material pentru pereții băii a fost mult timp un material care a rezistat. Odată cu progresele tehnologice, au apărut multe alte opțiuni de placare: panouri, tencuială, pictură și chiar tapet potrivit pentru încăperile umede.

Plăcile de gresie rămân, de asemenea, dar devin de format mare. Este la modă să le combinăm cu alte tipuri de placări.

2. Mat

Luciu arată elegant, dar, contrar credinței populare, nu face ca un interior să arate mai bogat. Dacă doriți totuși o nuanță aurie, luați în considerare bronzul sau alama mată.

Robinetele realizate din acesta arată elegant, elegant și în spiritul vremurilor. Același lucru este valabil și pentru restul finisajului – suprafețele mate sunt în vogă.

3. Brutal negru

Instalații sanitare negre? De ce nu. Puteți să adăugați accente sau să faceți un interior contrastant.

4. Să fie culoare

Vi se pare că negrul este prea mult? Atunci luați o chiuvetă colorată. Detaliul strălucitor va atrage imediat atenția și vei fi faimos ca designer. La urma urmei, este una dintre tendințele anului.

Cum să reîmprospătezi o baie

Partea bună a accesoriilor de baie la modă este că nu trebuie să vă lansați într-o renovare majoră pentru a menține spațiul actual. Dacă finanțele nu permit înlocuirea noilor instalații sanitare și a plăcilor de gresie și faianță, există încă o mulțime de oportunități de a actualiza un interior altfel plictisitor.

Pentru a face acest lucru:

  • Placati baia cu SPC sau LVT, pentru a crea o poveste noua.
  • Cumpărați un covor nou din material ecologic.
  • Agățați o altă perdea de duș.
  • Reîmprospătați-vă prosoapele și facilitățile de baie.
  • Înșurubați câteva becuri suplimentare.
  • Reîmprospătați chitul din rosturile de țiglă.
  • Aruncați obiectele inutile.
  • Cumpărați mobilier de baie.

Acest lucru este mult mai îngrijit, iar sufletul nu mai cere schimbare. Puteți trăi o vreme fără schimbări majore.

O baie mică

Dacă minimalismul nu este un stil de alegere pentru tine, ci o realitate dură, trebuie să găsești și partea bună a lucrurilor. Pentru spațiile mici, designerii sugerează mobilierul suspendat.

Obiectele sanitare montate pe perete sunt la fel de rezistente ca și cele montate pe podea, iar curățarea este mult mai ușoară. Această soluție extinde, de asemenea, spațiul din punct de vedere vizual. Ea elimină senzația de aglomerare a obiectelor.

Alegeți culori deschise pentru finisaj, evitați desenele mici și complexe pe gresie, precum și panourile prea mari care sunt vizibile doar de la distanță.

Stiluri: Japandi și Spa

Loftul și minimalismul sunt încă relevante. O metamorfoză interesantă a avut loc cu stilul scandinav. Acesta a fuzionat cu stilul japonez. Noua tendință se numește „Japandi”.

Armonia, liniștea și natura meditativă a ascetismului japonez au fost combinate cu confortul, comoditatea și materialele plăcute ale minimalismului scandinav.

Rezultatul este un stil armonios, potrivit pentru o baie în care nimic nu distrage atenția de la intimitate și de la îngrijirea personală. Interiorul este conceput doar cu elementele esențiale, suprafețe dezordonate și materiale naturale.

Baia în stil spa este o extensie a unui apartament mare. Baia este situată lângă dormitor, ca o extensie a acestuia. Un spa în confortul și comoditatea casei. La urma urmei, un întreg arsenal de produse și gadgeturi este acum disponibil pentru autoîngrijire.

Tendințele de design pentru baie nu dictează, ci oferă soluții. Se apreciază individualitatea, mai degrabă decât să urmeze întocmai moda.

No Comments

Post a Comment