Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
pardoseala spatii destinate copiilor

Tipuri de pardoseala recomandate in spatii destinate copiilor

Tipuri de pardoseala recomandate in spatii destinate copiilor

Tipuri de pardoseala recomandate in spatii destinate copiilor. Alegerea unui tip de pardoseala pentru un spatiu care va fi utilizat de mai multi copii prezinta in mod regulat mai multe provocari. Ai nevoie de un material care sa reziste jocului dur, ca sa nu mai vorbim de petele pe care copiii le lasa in urma lor. Pardoseala trebuie sa fie usor de curatat, astfel incat sa poata fi igienizata periodic pentru a asigura un mediu sanatos. De asemenea, podeaua trebuie sa fie confortabila si de preferinta, moale pentru a preveni eventualele accidente.

 

LVT

Vinilul este o optiune de pardoseala rezistenta, cu o clasa de trafic ridicata. Este usor de curatat si poate fi igienizat cu orice agent de curatare standard fara teama de a-i deteriora suprafata. Placile de LVT pot fi, de asemenea, instalate peste un strat captusit de pluta, care ii va oferi o senzatie moale, facand camera sigura pentru copii. LVT-ul se regaseste atat sub forma de placi, cat si de scanduri, intr-o gama larga de modele, culori si stiluri. Se curata usor, este impermeabil, nu se zgarie usor.

LVT

 

COVOR PVC

Covorul PVC este o optiune de pardoseala rezistenta care impartaseste multe dintre calitatile vinilului. Este rezistent la pete si usor de intretinut. Principala diferenta intre linoleum si vinil este ca linoleum este un produs natural, care nu elimina compusii toxici, iar fabricarea acestuia este mai ecologica. Cateva din propietatile covorului PVC : antibacterian, rezistenta la agenti chimici, impermeabil, rezistenta marita la scaune cu rotile si carucioare. Se regaseste intr-o gama larga de culori si texturi.

covorpvc

 

CERAMICA

Pardoseala din ceramica este o resursa arhitecturala versatila, care poate fi utilizata intr-o varietate de spatii, fara a fi nevoie sa va ingrijorati de umiditate ridicata, pete si design. Cu toate acestea, este vorba de o suprafata tare, ceea ce poate fi uneori periculos pentru cei mici. Aceasta se curata foarte usor. Placile ceramice au o suprafata solida care nu are tendinta de a atrage murdaria, praful, polenul sau alte alergene. Acest lucru ajuta la mentinerea aerului liber de materiale iritante care pot fi daunatoare persoanelor care sufera de astm sau diferite alergii.

ceramica

 

MOCHETA

Mocheta este o alegere obisnuita pentru crese, gradinite sau oriunde gasiti copii mici in mod regulat. Moale, sigura si familiara, suprafata mochetei le permite copiilor sa coboare pe podea pentru orice activitate distractiva. Petele sunt intotdeauna o problema, mai ales in cazul nuantelor mai deschise ale mochetei. Mocheta rezistenta la apa poate ajuta la ameliorarea acestor probleme intr-o oarecare masura, iar curatarea cu abur in mod regulat poate ajuta la mentinerea acesteia curate. Mocheta poate fi tratata antialergic si antibacterian, reduacand considerabil efectele negative asupra copiilor cu probleme asmatice sau alergice.

mocheta

 

PARCHET

Pardoselile din lemn sunt calde, confortabile, curate si durabile. Acestea contribuie la un mediu de invatare mai bun pentru persoane de toate varstele, de la copii care merg de-a busilea in crese, pana la studentii din universitati, care stau pana noaptea tarziu in biblioteci. Parchetul din lemn poate fi tratat cu lacuri speciale pentru trafic intens. Se curata usor si au un aspect placut si comun.

 

Roxanaid

Pentru a va asigura ca procesul de amenajare al unui spatiu destinat copiilor este cat mai bine structurat, organizat puteti apela la artistii nostri.

No Comments

Post a Comment