Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
contemporan style

Stilul contemporan in amenajare interioara

Stilul contemporan in amenajare interioara

Stilul contemporan in amenajare interioara Unul dintre aspectele definitorii ale acestui stilului contemporan in amenajare interioara consta in pastrarea aspectului aerisit si a senzatiei de spatialitate. Desi unele elemente ale stilului modern pot fi vazute in si in stilul contemporan, aceste doua stiluri au propriile lor semnaturi exclusive. 

Stilul contemporan

Deci, ce este stilul contemporan in amenajare interioara? Prin definitie, contemporanul se referă la „a trai sau a avea loc in prezent”.

Living in stil contemporan

Contemporanul, in centrul sau, se refera la „al momentului”, care ilustreaza faptul ca stilurile de design interior contemporan se referă la tendintele actuale de design in timp ce aduc un omagiu trecutului. Datand din anii 1970, stilul contemporan este cu adevarat unic intrucat imprumuta elemente din alte stiluri de design. In stilul contemporan, veti vedea cu siguranta elemente moderne, impreuna cu note traditionale inspirate de Art-Deco, iar designul futurist infloreste.

living contemporan

Living stil contemporan.

Dormitor in stil contemporan

Un aspect important al stilului contemporan in amenajare interioara este ca acesta evolueaza constant. Spre deosebire de alte stiluri care sunt de obicei dedicate unui anumit aspect, timp si spirit, stilul contemporan se refera la stilurile care castiga aderenta astazi. Cand va uitati la stilurile contemporane de design interior de astazi, veti observa palete neutre, linii curbe si minimalism proeminent. Spatiile contemporane prezinta adesea un amestec atat de linii drepte, cat si de linii curbate elegant.

dormitor contemporan

Dormitor stil contemporan.

Baie in stil contemporan

Nuantele neutre sunt piatra de temelie a designului contemporan. Daca doriti sa aduceti un omagiu acestui stil, negru, alb, bronz si gri vor constitui cea mai mare parte a designului dvs. Ocazional, pot fi folosite si nunate solide, indraznete. Puteti decide daca doriti sa includeti un strop de culoare sau sa va lipiti de amestecarea neutrelor.

Cu toate acestea, daca alegeti sa urmati ultima cale, este o idee buna sa includeti multa textura in design. Amintiti-va, în limbajul de design, termenul „textura” se referă la modul in care un articol arata asa cum se simte. O varietate de texturi va va ajuta sa adaugati interes vizual in spatiu.

baie contemporana

Baie in stil contemporan

Bucatarie in stil contemporan

Tot ceea in trecut se ascundea (zidaria, tevile metalice), astazi, din contra, pot fi folosite ca elemente de design interior. Amenajarile contemporane propun un stil linistit, punand accent pe confortul psihologic. Componenta principala constituie alegerea unei game cromatice echilibrate. Interiorul contemporan nu are restrictii prin culoare.

Piesele de mobilier sunt calitative, cu forme geometrice, linii placute si simple. Tapiteriile sunt de cele mai multe ori din materiale textile din fibre naturale precum: bumbac, matase, iuta, etc. Dulapurile sunt multifunctionale, mobilierul de cele mai multe ori este modular. Finisajele preferate sunt din lemn, lucioase sau mate, combinate cu sticla sau metal.

conteporan bucatarie

Bucatarie in stil contemporan.

Casa in stil contemporan

Arhitectura contemporana se indeparteaza de arhitectura moderna de la sfarsitul secolului al XX-lea, incluzand caracteristici eco-friendlysși cuprinzand tot felul de creativitati. In afara de utilizarea diferitelor stiluri si influente, arhitectura contemporana utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale. O astfel de tehnica este structura tuburilor, care este utilizata pentru a proiecta cladiri care sunt de inalta tehnologie, mai puternice si mai inalte decat cele mai multe cladiri din generatiile anterioare.

contemporan house

Casa in stil contemporan.

 

Pentru mai multe datalii despre un design contemporan poti apela la unul din artistii roxanaid.

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

Post a Comment