Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
targuri design interior2022

Targuri de design interior pe care nu trebuie sa le ratezi in 2022

Targuri de design interior pe care nu trebuie sa le ratezi 2022.

Targuri de design interior pe care nu trebuie sa le ratezi 2022. Activezi in domeniul design-ului interior sau pur si simplu esti pasionat de amenajarile interioare? Am cateva recomandari pentru targuri de design interior pe care nu trebuie sa le ratezi in 2022.

Targuri Internationale 2022

Salone del Mobile,  Milano – Italia

Renumitul Salone Internazionale del Mobile Milan este probabil cel mai important eveniment de acest gen din lume. In 2022 va fi deschis in perioada 05-10 Aprilie, cu un program 9.30 am – 6.30 pm.

Salone este un laborator de experimentare și polenizare încrucișată, un loc de interfață și de noi oportunități de reflecție asupra lumii designului și a proiectării.

O vitrină care a îmbinat întotdeauna afacerile cu cultura, modelând istoria designului și a mobilierului de ieri, de azi și de mâine. O platformă globală pentru produse cu adevărat de top, cu accent pe inovație.

Salone Internazionale del Mobile este împărțit în trei categorii de stil:
  1. Clasic, care se bazează pe valorile tradiției, măiestriei și priceperii în arta de a realiza mobilier și obiecte în stil clasic;
  2. Design, produse care vorbesc despre funcționalitate, inovație și se mândresc cu un mare simț al stilului;
  3. xLux, secțiunea dedicată luxului atemporal, reluat într-o cheie contemporană.

O gamă de bunuri care îmbină calitatea și tehnologia, modelată de creativitatea companiilor de top din sector, exersate în a-și dezvolta afacerile investind în fiecare an în produse inovatoare și soluții de amenajare a locuinței.

Numeroșii expozanți, alături de miile de produse prezentate în premieră, confirmă valoarea enormă a Salone Internazionale del Mobile ca vitrină internațională a creativității și forum pentru profesioniștii din industrie, cu peste 370 000 de participanți în medie, în fiecare an, din 188 de națiuni diferite.

Salone Internazionale del Mobile Milan

Salone Internazionale del Mobile Milan

 

Maison&Object, , Paris – Franta

După Săptămâna Designului de la Paris, care are loc în fiecare an în septembrie, a venit timpul pentru Maison&Objet In The City, în 23-28 Martie, un circuit prin Paris, conceput de Maison&Objet pentru profesioniști.

Cele două târguri anuale Maison&Objet au acum câte un eveniment corespunzător în orașul Paris. Săptămâna Designului de la Paris este renumită ca fiind sărbătoarea designului pentru sezonul de toamnă. Publicul și profesioniștii prezenți la Paris pentru târgul din septembrie converg în mod informal pentru a descoperi tinere talente și nume mari și pentru a se informa cu privire la meșteșugurile fine și la noile tendințe.

Maison&Objet In the City

Este un nou eveniment conceput de Maison&Objet, este un circuit care are un ritm diferit; este conceput exclusiv pentru profesioniști și urmărește să lege târgul de oraș, oferind o experiență optimizată pentru vizitatori. Acesta se concentrează pe reunirea celor mai importante 100 de adrese care alcătuiesc ecosistemul parizian pentru excelență decorativă: decoratori, designeri de interior, galerii, mari case și artizani excepționali.

Pentru vizitatori, aceasta înseamnă un acces mai ușor la comorile pe care nu au întotdeauna șansa să le exploreze fără un ghid. Pentru participanții săi, este o linie directă pentru a ajunge la o clientelă internațională atrasă aici de unul dintre cele mai mari târguri comerciale din lume. Pentru toți, înseamnă stabilirea unor legături personale în cadrul decorurilor luxoase oferite de sălile de expoziție.

Paris Design Week

Folosind toată expertiza Paris Design Week pentru a uni două evenimente simultane în două zone geografice apropiate, dar diferite, Maison&Objet oferă aceeași vizibilitate din partea instrumentelor sale de comunicare atât expozanților de la târg, cât și participanților din oraș. Câteva puncte cheie: peste 1,5 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, o bază de date care reunește o comunitate de peste 500 000 de profesioniști din întreaga lume, 80 000 de vizitatori unici ai târgului, dintre care 45 % sunt internaționali, 30 000 de speciliști și 1 500 de jurnaliști…

Experiența sa logistică și toată puterea sa de promovare sunt puse în slujba participanților săi. Un program VIP specific, rezervat exclusiv vizitatorilor selectați cu grijă, le va oferi o primire personalizată și un transport à la carte până în centrul Parisului.

În 2022, târgul și orașul vor vibra în armonie cu o temă care reunește toate fațetele diferite ale excelenței franceze, noile întruchipări ale luxului. Pe lângă toată puterea sa numerică, Maison&Objet și-a dovedit de mult timp relevanța în a oferi o analiză a marilor tendințe care circulă prin lumea designului și a decorului. Ce poate fi mai bun decât un circuit pe măsură pentru a descoperi toată excelența artelor decorative franceze?

Maison&Objet In The City

Maison&Objet In The City

 

Ambiente, Frankfurt – Germania

Din pacate si targul Ambiente din 11. – 15.2.2022 a fost anulat 🙁
”Dragi expozanți, dragi vizitatori, dragi parteneri,

având în vedere înrăutățirea exponențială a situației pandemiei la nivel mondial și reglementările înăsprite de călătorie și de contact care o însoțesc, Ambiente nu va avea loc, din păcate.
Pentru mai multe informații despre anulare, citiți comunicatul nostru de presă și întrebările frecvente. Informații privind planificarea târgurilor de bunuri de consum din Frankfurt pentru 2023 vor fi anunțate la începutul lunii februarie 2022.

Cele mai bune salutări de la Frankfurt și rămâneți sănătoși!
Echipa dumneavoastră Ambiente”

Ambiente

Ambiente

 

IMM Cologne, , Koln – Germania

Din pacate Imm cologne nu va avea loc la datele planificate în ianuarie 2022 la Köln 🙁

Condițiile de bază speciale actuale din industria designului interior fac aproape imposibilă practicabilitatea imm cologne. Comitetul executiv al Koelnmesse a ajuns la această decizie în strânsă consultare cu Asociația Industriei Germane de Mobilă (VDM) și de comun acord cu alți reprezentanți cunoscuți ai industriei la nivel internațional. Anularea se limitează la imm cologne și nu include în mod expres alte evenimente B2B planificate pentru primăvara anului 2022 la Köln.

Următoarea ediție a imm cologne va avea loc în perioada 16. – 21.01. 2023.

Imm cologne

Imm cologne

 

For INTERIOR, Praga – Cehia

Cel mai mare târg ceh de mobilă, decorațiuni și accesorii pentru casă din Cehia se tine in perioada 31. 03 – 03. 04. 2022. Târg tradițional și anual de comerț ceh. Mai mult de 10 ani de existență Cel mai frecventat târg de mobilă și accesorii pentru casă din Republica Cehă. Punct de întâlnire bine stabilit al profesioniștilor din această ramură. Prezentarea anuală a inovațiilor din domeniile mobilierului și designului. Ocazie unică pentru expozanții naționali și străini de a-și prezenta serviciile și produsele în cadrul unei competiții internaționale.

Descrierea târgului FOR INTERIOR la 5 puncte:

Târgul se adresează atât comunității de profesioniști, cât și publicului larg.
Program de însoțire bogat
Concursuri profesionale
Desfășurat simultan cu târgul: FOR GASTRO & HOTEL
Târg specializat, de contractare și vânzare

FOR INTERIOR

FOR INTERIOR

 

 

Targuri Nationale 2022

Deco Days 2022 Polyvalent Hall (Cluj-Napoca) | Cluj-napoca

SEP 08 – 12 2022 

Gândit ca un accelerator de design interior, Deco Days aduce împreună designerii de interior, business-ul și publicul pasionat de design. Prin pasiunea pentru design interior, brandul Mendola Fabrics a transformat evenimentul dintr-un eveniment de business dedicat exclusiv partenerilor. Intr-un concept adresat tuturor pasionaților de design interior. În 2022, Deco Days va aduce împreună branduri partenere renumite, designeri colaboratori talentați și activități interactive de tip workshop, prezentări. Deco Days 2022 va oferi o experiență senzorială complexă, de la care pasionații de design interior vor pleca cu un bagaj de inspirație, cu noi contacte și chiar colaborări.

La fel ca și in 2021, nucleul evenimentului îl vor reprezenta amenajările complexe realizate de designeri de interior, pornind de la concepte tematice bine definite.

Deco Days Cluj

Deco Days Cluj

 

ROMANIAN DESIGN WEEK, Bucuresti – Romania

Programul de evenimentele din 2022 va fi actualizat pe site-ul acestora.

Expoziția centrală Romanian Design Week este cea mai amplă galerie de proiecte și idei care se remarcă prin creativitate. Aceasta generează schimbare prin inovație. Evaluarea proiectelor înscrise și selecția finală au fost realizate de un board creativ format din specialiști consacrați în industriile creative.

ROMANIAN DESIGN WEEK

ROMANIAN DESIGN WEEK

 

 

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO Romexpo – Bucuresti Romania.

24 – 27 martie, targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine.

Evenimentul îmbină latura antreprenorială cu cea dedicată publicului larg și se adresează celor care au un business în domeniul construcţiilor sau amenajărilor interioare și exterioare. Vând utilaje industriale şi echipamente de șantier sau oferă servicii de proiectare, consultanţă și design. Celor care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru industria instalațiilor sau vând produse și accesorii care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor și, nu în ultimul rând, producătorilor de mobilă sau celor care au o afacere în domeniul decorațiunilor interioare.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO2022

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO2022

 

MOBILA EXPO Romexpo, Bucurest – Romania

24 – 27 martie, targ de mobila.

Evenimentul se adresează publicului larg, acelora care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului. Mobila Expo înseamna mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje.  Acestea parținând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

Mpbila romexpo

Mpbila romexpo

 

ANTIQUE MARKET Romexpo ,  Bucuresti – Romania

2 – 5 iunie, targ de obiecte de arta si antichitati

ROMEXPO îşi doreşte să devină locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor. Pentru aceasta, Antique Market își propune să găzduiască, pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Antique Market îşi doreşte să devină un eveniment de cât mai mare amploare, în care diferitele domenii din tematică să se completeze reciproc, aducându-și fiecare propriul segment de public.

Antique-Market-2022

Antique-Market-2022

 

Daca va fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! 

Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim.

No Comments

Post a Comment