Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
amenajare terasa

Vine vara : amenajare terasa

În stil boho, cu multe materiale textile și în alb și negru – am adunat o varietate de exemple de zone de relaxare de vară a terasei.Vine vara: amenajare terasa.

1. Amenajare terasa însorită cu fotoliu suspendat

Proprietarii acestei case au creat o zonă de relaxare spațioasă și confortabilă, cu o canapea de colț și o măsuță de cafea. Veranda este deschisă și însorită. Perdelele protecție împotriva soarelui sunt prevăzute pe toate laturile pentru a oferi umbră. Textilele texturate și accesoriile din răchită fac spațiul mai confortabil și mai estival.

2. Amenajare terasa compactă cu scaun suspendat

Dacă aveți o terasă mică, ca în acest exemplu, și nu aveți suficient spațiu pentru o zonă de relaxare mare, aceasta poate fi amenajată confortabil cu o canapea compactă și un fotoliu suspendat. Adăugați ghirlande frumoase, țesături naturale și orice decorațiuni pe care le doriți pentru un spațiu confortabil și atmosferic de mediu.

3. Amenajare terasa spațioasă cu zonă de luat masa

Designul terasei poate fi simplu, dar în același timp foarte confortabil și primitor. Este important să alegeți texturi și nuanțe interesante, dar calme, și să le adăugați elemente naturale: lemn, plante verzi, textile din țesături naturale. Apoi, toate aceste elemente împreună vor crea un interior elegant, potrivit pentru relaxare și pentru un timp liniștit.

4. Amenajare terasa frumoasă cu decking lemn

Decking-ul din lemn este un cap de afiș pentru spațiile exterioare. Această terasa a fost proiectată astfel: brățară suspendată și un grup de canapele formează împreună o zonă de relaxare confortabilă pentru întreaga familie. Puțin mai departe se află un alt colț pentru relaxare, cu un fotoliu de lână neobișnuit și o măsuță mică, ideală pentru un cocktail sau o ceașcă de ceai. O atmosferă specială este creată de ghirlandele de lampioane de hârtie care servesc atât ca iluminat, cât și ca decor.

5. Amenajare terasa însorită cu petunii strălucitoare

Această terasa este foarte mică, dar există suficient spațiu pentru un fotoliu suspendat și un set de două scaune tapițate cu o măsuță de cafea. Acest lucru face o zonă de relaxare confortabilă și spațioasă zona de relaxare. Iar ca decor am folosit flori în ghivece. În acest caz sunt petuniile, care umplu veranda de culori vii și de o atmosferă de vară.

6. Amenajare terasa cu mobilier tapițat și textile texturate

Există o mulțime de detalii pe această verandă și este o plăcere să le privești. Numai textilele sunt în multe texturi diferite. Nu există culori și imprimeuri strălucitoare: datorită paletă moderată totul pare adecvat și armonios împreună. Accesoriile din răchită, abajurul de lampa suspendată și covorul din fibre groase, naturale, creează o atmosferă deosebit de relaxată. O bandă moale, cu o abundență de textile și plante, completează iluminatul gândit: există o lampă de accent, lămpi confortabile și felinare drăguțe de diferite dimensiuni.

7. Amenajare terasa minimalistă în culori alb-negru

Această verandă este concepută într-o manieră concisă, în concordanță cu fațadele albe și negre ale casei. Zona de relaxare de aici este reprezentată de un set minimalist de masă rotundă și scaune cu cadru metalic. Piesa de legătură este covorul bej confortabil de pe podea. Această verandă este un loc confortabil pentru a lucra, pentru a vă întâlni cu prietenii sau pentru a lua cina în familie. Lumini LED, o varietate de textile și o mulțime de plante verzi în ghivece fac această zonă mai confortabilă.

No Comments

Post a Comment