Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
casa-de-la-tara2

Casa de la țară

Casa de la țară. Designul interior și exterior al unei case de la țară este un stil de design de casă care există de secole și este încă o alegere foarte populară pentru mulți proprietari de case.


Designul exterior al unei case de țară are ca scop crearea unei atmosfere primitoare și confortabile. Multe case de țară folosesc o varietate de materiale naturale. Lemnul, cărămida și piatra pentru pereții exteriori. Aceste materiale lucrează împreună pentru a crea un aspect rustic și primitor care este perfect pentru o casă de la țară. Adăugarea unei verande în fața casei poate contribui, de asemenea, la crearea unei atmosfere primitoare. Poate fi folosită pentru a crea o zonă de relaxare pentru familie și prieteni.

Living


Când vine vorba de decorarea interiorului unei case de la țară, scopul este de a crea un spațiu plin de elemente tradiționale. Piesele de mobilier, cum ar fi scaunele și mesele din lemn. Covoarele țesute și cuverturile, toate acestea dau interiorului un aer atemporal și tradițional. Accesoriile, cum ar fi felinarele, ceramica și antichitățile, pot contribui, de asemenea, la adăugarea unui aer tradițional.


Parchetul din lemn este o alegere populară pentru o casă de țară. In timp ce materialele naturale, cum ar fi piatra, cărămida și lemnul, sunt folosite pentru a crea o atmosferă rustică și primitoare la exterior. În interior, elementele tradiționale, cum ar fi mobilierul, covoarele și antichitățile, sunt folosite pentru a crea o atmosferă clasică și primitoare.

Când vine vorba de designul interior al casei de la țară, acesta începe adesea cu podeaua. Parchetul din lemn este o alegere populară pentru o casă de țară, deoarece aduce un aspect tradițional și atemporal spațiului. Acesta poate fi finisat într-o nuanță deschisă sau închisă pentru a se potrivi cu celelalte elemente ale designului interior. Dacă lemnul de esență tare nu este o opțiune, există alte opțiuni excelente, cum ar fi piatra, țigla sau chiar laminatul.

No Comments

Post a Comment