Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
Zona SPA

Zonă SPA – sănătatea nu este un lux

Combinația de litere SPA codifică expresia ”Sanitas per aqua”, care se traduce literal din latină prin „sănătate prin apă”. Într-adevăr, tratamentele cu apă vă ajută să vă relaxați complet, să vă scufundați într-o atmosferă de confort și să uitați de stresul cotidian. Zona SPA vă va ajuta să fiți mereu în formă și mai confortabil. Nu este un lux, ci un mijloc de promovare a stării de bine. O saună și o piscină merită să fie incluse în proiect.

Piscină

SPA zone

Cum ați dori să vă încheiați ziua? Să înoți pentru a-ți doborî propriul record de 100 de metri sau să te relaxezi într-o saună fierbinte? Pentru beneficii pentru sănătate, cel mai bine este să le combinați pe cele două. Le puteți face pe amândouă într-o casă cu o zonă de spa. Ar putea fi o piscină, o saună, un jacuzzi – fiecare separat sau împreună. Este important să vă gândiți din timp la disponibilitatea acestora, astfel încât să puteți lua în considerare aceste aspecte în etapa de proiectare a casei dumneavoastră.

Dar mai întâi, trebuie să răspundem la întrebarea principală – aveți nevoie de o zonă spa în principiu? Răspunsul este da, dacă țineți la sănătatea dumneavoastră și la odihna bună. La urma urmei, este una dintre cele mai bune modalități de a vă menține în formă. Tratamentele cu apă vă vor permite să vă relaxați și să vă întineriți cu adevărat. Apa va spăla efectele stresului și va preveni depresia.

O piscină nu este doar pentru antrenamente sportive. O baie liniștită vă permite să vă relaxați și să uitați de rutina zilnică. Împrejurimile vor ajuta, iar geamurile panoramice vor avea un efect deosebit. Această soluție vă permite să vă oferiți tratamentele de wellness într-un cadru frumos, indiferent de vreme și de perioada anului. Acest lucru este vizibil mai ales iarna, când ninge. În acest contrast, intimitatea și confortul casei dvs. sunt resimțite cel mai puternic.

Ferestrele mari vor oferi, de asemenea, lumină naturală. Dar prea multă lumină este la fel de rea ca și prea puțină. Iluminatul joacă un rol esențial în crearea atmosferei potrivite. Ar trebui luate în considerare mai multe scenarii de lumină, cu diferite moduri de luminozitate și tonalitate. O lumină discretă creează cele mai bune condiții pentru relaxare, în timp ce o lumină albă încurajează activitatea.

Există un mic truc pentru a ilumina zona spa. Dacă amplasați corpuri de iluminat în jurul perimetrului bazinului piscinei, puteți regla cu ușurință nuanța apei. Cu această soluție, nu va trebui să căptușești fundul cu dale albastre, care sunt responsabile de culoarea apei.

Dus

O baie sau o saună vă va permite să vă relaxați complet și să vă detensionați.

De ce să construiești o casă în suburbii, într-un mediu natural? Este cadrul perfect pentru o viață cumpătată și o evadare din negativismul și agitația metropolei. Dar aerul curat și o priveliște frumoasă nu sunt suficiente. Confortul definește conținutul unui conac. Iar zona de spa este o componentă importantă.

SPA zone

Ne străduim să creăm modele perfecte, astfel încât să combinăm designul unic cu conținutul funcțional al caselor. Organizarea unei zone spa necesită, de asemenea, o combinație de estetică și tehnologie. În această privință, numai profesioniștii pot fi de încredere.

Există multe nuanțe tehnice care trebuie luate în considerare. Trebuie să existe o fundație separată, o ventilație bine gândită, încălzire și alimentare cu apă. Greșelile vor cauza probleme. De exemplu, dacă zona nu este izolată corespunzător, aceasta va deveni o sursă de umezeală și un miros neplăcut.

Zona de relaxare

Cea mai importantă parte a zonei spa este sala de relaxare, care este concepută pentru relaxare completă după un tratament cu apă. Aici trebuie să fie prevăzută o masă și mobilier cu perne pentru a găzdui familia sau un grup de prieteni. Camera de duș și vestiarul ar trebui să fie proiectate cu aceeași atenție.

Interiorul este un factor la fel de important care afectează calitatea relaxării. Designul spațiului spa este în mare parte la fel ca stilul casei, dar există anumite diferențe. Fiecare detaliu trebuie să contribuie la crearea unei atmosfere plăcute de confort, astfel încât să vă puteți cufunda într-o stare de armonie și liniște. Materialele naturale sunt bune pentru acest lucru. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de nivelul ridicat de umiditate, care impune cerințe speciale privind calitatea finisajului.

Saună

Ideal ar fi o baie rusească în mărime naturală, o saună finlandeză sau un hamam. Dacă spațiul nu vă permite să mergeți atât de departe, o cabină termică compactă sau o mini-saună cu infraroșu. O cabină de duș multifuncțională cu funcții de baie turcească sau saună finlandeză este o soluție bună.

Atmosfera relaxantă, interiorul armonios și apa caldă vă vor calma sistemul nervos, vă vor limpezi mintea și vă vor întări corpul. Nu trebuie să călătoriți nicăieri dacă aveți un spa acasă.

Jacuzzi

Jacuzzi-urile devin treptat un element util și necesar în casă. Popularitatea acestui dispozitiv se datorează calităților sale pozitive și dezavantajelor minime.

Hidromasajul este la fel de eficient atunci când mușchii au nevoie să fie relaxați după o zi grea de muncă și când aveți nevoie să fiți revigorați. Jacuzzi-ul vă pune pe picioare pentru o alta zi de muncă. În primul caz, trebuie să folosiți o baie fierbinte, uleiuri aromatice și un masaj intens, în timp ce în al doilea caz este suficientă o ușoară intensitate în apă rece.

1 Comment

Post a Comment