Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
case din containere

Mini case din containere: o selecție de fotografii

Una dintre cele mai ușoare, rapide și accesibile modalități de a construi o casă de vacanță este folosirea unui container maritim. Doar una, da, și nu ai nevoie de mai multe pentru o casă de vacanță. Am colectat pentru voi exemple de fotografii ale unor astfel de case din containere, care pot arăta foarte, foarte atractive.

case din continere

Vă prezint o prezentare detaliată a caracteristicilor pe care le oferă o locuință containerizată în toată regula. Este nevoie de o fundație, cel puțin cea mai simplă, este nevoie de o fundație solidă și fiabilă. În climatul rusesc. Containerul metalic trebuie să fie izolat. Să aibă grijă de ventilație. Să introducă ferestre și uși. Acoperișul poate rămâne plat, ceea ce reprezintă cea mai frecventă opțiune, dar ar trebui să se ia măsuri de izolare și de impermeabilizare suplimentară.

CASA DIN CONTAINERE

În cazul în care se construiește un acoperiș, cea mai frecventă alegere este o construcție simplă și ieftină cu o singură pantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o mini-casa din contaner care nu necesită un sistem complex de căpriori. Se poate construi o consolă largă, o streașină, care va proteja în plus casa de precipitații și de lumina directă a soarelui.

Casa container

Aproape întotdeauna proprietarii construiesc o zonă de relaxare exterioară în fața casei lor container. Acesta poate fi complet deschis sau acoperit de un baldachin. Acest lucru mărește suprafața utilă și permite ca terasa să fie folosită ca zonă de luat masa.

container casa

Dimensiunile unui container

Dimensiunile unui container maritim sunt de 6 metri lungime și 2,34 metri lățime. Care sunt cel mai des utilizate pentru construcția de case de vacanță. Aceasta înseamnă o suprafață totală de 14 metri pătrați. Cu siguranță nu este mult, dar este suficient pentru o cameră și o bucătărie. În același timp, containerul are o înălțime de 2,68 metri, ceea ce vă oferă un spațiu de dormit pe mezanin. Exista si containere ce au o lungime de 12 metri, astfel încât suprafața utilă crește la 28 metri pătrați, ceea ce este comparabil cu suprafața unui apartament cu o cameră într-o clădire nouă.

case container

Interiorul unei case container poate fi finisat în multe moduri diferite. Poate fi vorba pur și simplu de placaj sau de cherestea, dar principalul lucru este să vă gândiți la centimetru la aranjarea mobilierului, la sistemele de depozitare și la rutele de transport.

Case container

Pentru a obține mai multă lumină naturală într-o casă container, proprietarii instalează adesea ferestre și uși franțuzești. De preferință, acestea ar trebui să fie eficiente din punct de vedere energetic. Când pleacă, proprietarii închid de obicei aceste uși de sticlă și ferestre panoramice cu obloane rulante.

casa contianer

Puntea de lemn din fața ușii de sticlă și placarea cu plăci de fibră de sticlă au transformat acest container maritim într-o casă de grădină frumoasă.

case containere

Vopseaua de pe partea din față este de un albastru strălucitor cu pete decorative. Este drăguță, iar zona din fața casei este suficient de spațioasă pentru o masă cu un set de scaune.

case din containere

Costul unui container

Costul unui container maritim folosit de 20′ este de aproximativ 9.000-10.000 mii euro. Pentru un container de 40 de picioare, trebuie să plătiți puțin mai mult – de la 12.000 mii euro. Bineînțeles, vor exista costuri pentru transport, fundații, izolație, finisaje, ferestre și uși. Dar, în general, astfel de case sunt mult mai ieftine decât chiar și casele cu cadre ieftine.

casa din container

Construirea de case din containere maritime, cargotectura este deja o întreagă filozofie. Economisirea timpului și a banilor, refolosirea containerelor aruncate, grija pentru mediu, sustenabilitate, dorința de a te mulțumi cu puțin, plus posibilitatea de a avea o casă confortabilă, reprezintă soluția perfectă pentru o casă de vacanță.

No Comments

Post a Comment