Mini case din containere: o selecție de fotografii
Una dintre cele mai ușoare, rapide și accesibile modalități de a construi o casă de vacanță este folosirea unui container maritim. Doar una, da, și nu ai nevoie de mai multe pentru o casă de vacanță. Am colectat pentru voi exemple de fotografii ale unor astfel de case din containere, care pot arăta foarte, foarte atractive.
Vă prezint o prezentare detaliată a caracteristicilor pe care le oferă o locuință containerizată în toată regula. Este nevoie de o fundație, cel puțin cea mai simplă, este nevoie de o fundație solidă și fiabilă. În climatul rusesc. Containerul metalic trebuie să fie izolat. Să aibă grijă de ventilație. Să introducă ferestre și uși. Acoperișul poate rămâne plat, ceea ce reprezintă cea mai frecventă opțiune, dar ar trebui să se ia măsuri de izolare și de impermeabilizare suplimentară.
În cazul în care se construiește un acoperiș, cea mai frecventă alegere este o construcție simplă și ieftină cu o singură pantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o mini-casa din contaner care nu necesită un sistem complex de căpriori. Se poate construi o consolă largă, o streașină, care va proteja în plus casa de precipitații și de lumina directă a soarelui.
Aproape întotdeauna proprietarii construiesc o zonă de relaxare exterioară în fața casei lor container. Acesta poate fi complet deschis sau acoperit de un baldachin. Acest lucru mărește suprafața utilă și permite ca terasa să fie folosită ca zonă de luat masa.
Dimensiunile unui container
Dimensiunile unui container maritim sunt de 6 metri lungime și 2,34 metri lățime. Care sunt cel mai des utilizate pentru construcția de case de vacanță. Aceasta înseamnă o suprafață totală de 14 metri pătrați. Cu siguranță nu este mult, dar este suficient pentru o cameră și o bucătărie. În același timp, containerul are o înălțime de 2,68 metri, ceea ce vă oferă un spațiu de dormit pe mezanin. Exista si containere ce au o lungime de 12 metri, astfel încât suprafața utilă crește la 28 metri pătrați, ceea ce este comparabil cu suprafața unui apartament cu o cameră într-o clădire nouă.
Interiorul unei case container poate fi finisat în multe moduri diferite. Poate fi vorba pur și simplu de placaj sau de cherestea, dar principalul lucru este să vă gândiți la centimetru la aranjarea mobilierului, la sistemele de depozitare și la rutele de transport.
Pentru a obține mai multă lumină naturală într-o casă container, proprietarii instalează adesea ferestre și uși franțuzești. De preferință, acestea ar trebui să fie eficiente din punct de vedere energetic. Când pleacă, proprietarii închid de obicei aceste uși de sticlă și ferestre panoramice cu obloane rulante.
Puntea de lemn din fața ușii de sticlă și placarea cu plăci de fibră de sticlă au transformat acest container maritim într-o casă de grădină frumoasă.
Vopseaua de pe partea din față este de un albastru strălucitor cu pete decorative. Este drăguță, iar zona din fața casei este suficient de spațioasă pentru o masă cu un set de scaune.
Costul unui container
Costul unui container maritim folosit de 20′ este de aproximativ 9.000-10.000 mii euro. Pentru un container de 40 de picioare, trebuie să plătiți puțin mai mult – de la 12.000 mii euro. Bineînțeles, vor exista costuri pentru transport, fundații, izolație, finisaje, ferestre și uși. Dar, în general, astfel de case sunt mult mai ieftine decât chiar și casele cu cadre ieftine.
Construirea de case din containere maritime, cargotectura este deja o întreagă filozofie. Economisirea timpului și a banilor, refolosirea containerelor aruncate, grija pentru mediu, sustenabilitate, dorința de a te mulțumi cu puțin, plus posibilitatea de a avea o casă confortabilă, reprezintă soluția perfectă pentru o casă de vacanță.
- STILUL SCANDINAV SE RETRAGE ÎN FUNDAL. CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CONTINUARE?
- Principalele anti-trenduri ale anului 2023. Ce soluții de interior și-au pierdut relevanța în acest an
- Combinații ceramice: cum să combinați diferite culori și texturi pentru un interior armonios
- Cum să decorezi dormitorul – sfaturile noastre de top
- Design interior Kelly Hoppen
No Comments