Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti

5 reguli pentru decorarea casei

Reguli pentru decorarea casei. Poate că o modalitate de a vă decora casa cu stil este să vedeți cum o fac designerii profesioniști. Am cules câteva idei și reguli.

1. Adăugați un obiect misterios în interior

Acesta va atrage atenția și va face ca interiorul să arate special și individual. Acesta poate fi pur decorativ, dar poate avea și o funcție. În fotografia de mai jos, de exemplu, este folosit un raft neobișnuit, care este atașat direct la canapea.

2. Colecția de acasă

Designul interior este, de asemenea, un mod de a vorbi despre tine. Pentru ca interiorul să reprezinte ceea ce este important pentru tine – lăsa deoparte ceea ce ai dori să spui despre tine, despre gusturile tale, despre simțul culorilor, despre hobby-urile tine.

De exemplu, dacă colecționezi ceva – gândeste-te la un loc separat în casa unde toate aceste obiecte pot fi așezate în armonie.

3. Nu păstrați obiecte frumoase în dulap

De exemplu, dacă iti place să folosesti veselă frumoasă în fiecare zi și nu doar la ocazii festive, nu o ascunde în dulapuri închise. Lasa aceste vase să devină un element de decorare. Din nou, revenind la punctul anterior – vorbește despre tine și despre hobby-urile tale prin intermediul interiorului.

4. Aplicați asimetria

Doresti să agati tablouri sau fotografii deasupra patului? Grozav! Fă-o asimetric. Acest lucru face ca întreaga compoziție să pară mai interesantă și adaugă dinamică camerei.

Aceeași tehnică poate fi folosită și la amplasarea rafturilor pe perete sau în raport cu spațiul disponibil în camera în sine pentru decorarea casei.

5. Alegeți o culoare preferată

Ai o culoare preferată? Dacă da, o poți folosi ca și culoare principală pentru designul tău interior. Și pentru a face mai interesant, foloseste mai multe nuanțe în același timp. Dacă folosesti o singură culoare în tota casa, aceasta va unifica toate spațiile într-o singură compoziție.

Un alt truc interesant și elegant pentru decorarea casei este să folosesti o singură pardoseală pentru tot apartamentul.

Acordați atenție designului atunci când vă gândiți la un plan de renovare și decorare a casei dumneavoastră?

No Comments

Post a Comment