Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
intrerupatoare si prize de lux

întrerupatoare și prize de lux fabricate în Barcelona

Font Barcelona proiectează și produc întrerupatoare și prize de lux fabricate în Barcelona, atemporale care combină frumusețea și cea mai recentă tehnologie cu materiale de înaltă calitate. De proveniență locală și procese de producție artizanale care sunt adaptate la fiecare proiect, oferind posibilități nelimitate de personalizare care adaugă o notă unică oricărui spațiu.

Știm că micile detalii sunt cele care fac diferența. Din 1950, Font Design Group, un producător local de produse electrice deținut de o familie, încorporează virtuțile meșteșugului și ale designului inovator în producția întrerupătoarelor și prizelor sale de înaltă calitate.

Creând piese de artă care fac ca fiecare proiect arhitectural să fie unic, asigurându-se că acesta se distinge de restul.

Această filozofie care încurajează distincția a transformat produsele Font Design Group în cele mai premiate produse de pe piața produselor electrice.

FONT BARCELONA

Colectia 5.1. : Design de Oriol Guimerà și Joan Cinca.

Interacțiunea dintre lumină și umbră.

O colecție emblematică 5.1. care combină liniile drepte și curbele pentru a crea efecte volumetrice subtile.

Efectele produc o senzație și un sunet care transmit calitate și siguranță la fiecare utilizare.


Posibilitatea de a combina materialele și finisajele plăcii și ale clanței deschide porți și niveluri infinite de integrare. Făcând ca fiecare proiect arhitectural să fie unic.

Insiparie proiecte finalizate cu produse din colectia 5.1.

Colectia BRIDGE: Design de Oriol Guimerà și Joan Cinca.


O sculptură de perete delicată.


Butonul inovator care pare să plutească pe farfurie este elementul distinctiv al colecției Bridge..Proiectat pentru a crea o experiență senzorială completă, fac din colectia Bridge o bijuterie pentru perete.

  • frumusețea liniilor sale sculpturale
  • senzația materialelor sale fine
  • sunetul
  • jocul de lumină
  • umbră creat atunci când este folosit.Complet personalizabil pentru a se potrivi cu criteriile estetice ale fiecărei camere, adaugă o notă de farmec.

Insiparie proiecte finalizate cu produse din colectia BRIDGE:

Colectia MORE: Design de Moredesign & Font Barcelona.

Materiale vii care se îmbunătățesc în timp.

Colecția More este inspirată de peisajul din Sierra de Tramuntana din Mallorca și de valorile moștenirii sale arhitecturale: frumusețe, simplitate, materiale naturale și atemporalitate.Datorită ergonomiei și minimalismului butonului său și a producției sale din alamă netratată, More transcende obișnuitul și tendințele de a se îmbunătăți de-a lungul anilor.

Insiparie proiecte finalizate cu produse din colectia MORE:

No Comments

Post a Comment