Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
Mymozaic

Mozaic dincolo de limite

Mozaic dincolo de limite

Mozaic dincolo de limite de la modelele originale simple folosite de grecii antici, de romani și de bizantini, dezvoltarea artei mozaicului a dat viață unor capodopere pure. În vremuri mai recente, a existat încă loc pentru exprimarea creativității câtorva artiști individuali a căror idee de mozaic ne amintește foarte mult de splendorile din trecut (Gaudì).
În zilele noastre, mozaicul a trecut la o abordare mai pragmatică față de această frumoasă artă, pierzându-se parțial magia creației, cu rezultatul unei depersonalizări. În lumea noastră contemporană, fotografia a trecut de la un concept de simplă reproducere la o adevărată expresie artistică. Pornind de la conceptul de creativitate nelimitată al fotografiei digitale, MYMOSAIC explorează magia mozaicului printr-o nouă abordare tehnologică.

MYMOSAIC este un rezultat inovator și de pionierat bazat pe conceptul de mozaic tradițional, cu o privire asupra celor mai recente și avansate tehnologii pentru decorațiuni interioare și exterioare.

MYMOSAIC poate transforma orice imagine digitală în mozaic 3D complet personalizabil.

Mai jos puteți aprecia cele mai remarcabile puncte câștigătoare care diferențiază MYMOSAIC de restul plăcilor pe care le puteți găsi pe piață.

1. Grosime redusă

Cu o grosime de numai 2 mm (0,07 inch), poate fi aplicat pe toate suprafețele, în special – în caz de renovare – pe gresia sau faianța existentă.

Mozaic colorat

Mozaic colorat

 

2. Greutate redusă

Cu numai 120g pe metru pătrat (1,2 kg pe metru pătrat), poate fi aplicat pe toate suprafețele, în special pe pereți uscați, tavane, mobilier, lifturi și pe toate acele materiale cu greutate redusă.

Mozaic usor

Mozaic usor

 

3. Flexibilitate

Este flexibil și capabil să se înfășoare în jurul formelor curbe

Mozaic flexibil

Mozaic flexibil

 

4. Montat in aer liber

Plăcile MYMOSAIC sunt rezistente la exterior și foarte durabile în timp, poate inspira diverse aplicații datorită performanțelor sale ridicate în orice condiții meteorologice.

Mozaic exterior si piscine

Mozaic exterior si piscine

 

5. Iluminat din spate

În plus față de toate celelalte caracteristici deja inovatoare, MYMOSAIC poate fi, de asemenea, iluminat din spate pentru a oferi efecte optice originale.

Mozaic luminat din spate

Mozaic luminat din spate

 

6. Ușor de instalat

Dispunerea este foarte intuitivă: fiecare placă este numerotată secvențial și este furnizată cu o schemă de asamblare, pentru a vă ajuta în timpul aplicării.

Mozaic usor de montat

Mozaic usor de montat

 

7. Se potrivește oricărui perete

Se poate extinde imaginea pe suprafețe nesfârșite: LIMITA ESTE PERETELE DUMNEAVOASTRĂ!

Mozaic pe suprafete mari

Mozaic pe suprafete mari

 

8. Anti-derapant

A trecut cu succes testul privind coeficientul de alunecare: acum puteți pune MYMOSAIC pe pardoseli cu umiditate ridicată și pe zonele cu piscine (la cerere).

Mozaic piscina

Mozaic piscina

 

9. De la imaginea digitală la mozaic

Imaginea de pe mozaic poate avea orice fel de dimensiune, permițând astfel acoperirea unor suprafețe uriașe sau a unor spații mai mici.

Print pe mozaic

Print pe mozaic

 

Daca alegerea dumnevoastra este mozaicul puteti apela cu incredere la roxanaid.

No Comments

Post a Comment