Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
perdele

Nu mai e la modă: 5 tipuri de perdele care îți vor strica interiorul

Depinde de fiecare să decidă dacă îmbrățișează sau nu tendințele modei. Dar dacă doriți să creați un spațiu de locuit actual, merită să le adoptați. Evitați perdelele de acest tip pentru ca interiorul să nu pară învechit. 5 tipuri de perdele care îți vor strica interiorul.

1. Perdele cu model

Perdele de dantelă cu care suntem obișnuiți să imbracam ferestrele sunt acum iesite din trend.

Asa NU

Există soluții mult mai interesante și mai elegante pentru decorarea ferestrelor, cum ar fi combinarea draperiilor cu nuanțe romane sau jaluzele. Se poate renunța complet la tulle sau puteți alege o versiune monocromă liniștită, de exemplu din tafta.

Asa DA

2. Jaluzele din plastic

Jaluzelele din plastic nu contribuie la confortul unui spațiu, chiar dacă sunt bine realizate. În plus, acest tip de jaluzele acumulează mult praf și trebuie curățate în mod constant. Având în vedere forma specifică a lamelelor, nu este atât de ușor de făcut. În plus, plasticul face mult zgomot atunci când deschideți și închideți jaluzelele.

Asa NU

Avantajul jaluzelelor este protecția împotriva soarelui, dar un efect similar poate fi obținut cu perdele clasice de tip blackout sau storuri romane.

Asa DA

3. Perdele cu imprimare 3D

Țesăturile cu astfel de modele par redundante și foarte rar se potrivesc cu adevărat interiorului. Imprimeul este solicitant din punct de vedere vizual, reducând vizual spațiul și privându-l de aer. Astfel de draperii devin rapid plictisitoare, nu contribuie la relaxare și copleșesc alte soluții din interior, inclusiv cele decorative.

Asa NU

Cel mai bine este să înlocuiți astfel de perdele cu culori liniștite și să alegeți un imprimeu mai clasic, cum ar fi motivele geometrice sau florale. De altfel, aceste perdele pot rămâne luminoase dacă ți se potrivește ție și interiorului tău.

Asa DA

4. Perdea fir

Perdelele de pe ferestre au două scopuri: pentru a proteja de soare și pentru a decora interiorul. Perdelele nu protejează interiorul de soare și nu arată elegant. Este un design învechit care ar trebui abandonat. Firele, printre altele, adună praf, se încurcă și sunt dificil de întreținut.

Asa NU

Dacă nu doriți să acoperiți fereastra cu storuri, înlocuiți perdelele cu un tul. Puteți alege între diferite lungimi și modele, tulul nu va bloca soarele. Poți păstra draperiile decorative care încadrează fereastra.

Asa DA

5. Perdele sintetice

Materialele sintetice ieftine nu ar arăta atractiv într-o cameră de zi. Există țesături sintetice de calitate, acestea nu mai provoacă alergii și nu sunt aproape deloc electrizante, dar este totuși mai bine să alegeți țesături naturale pentru interioarele din dormitor, camera de zi sau camera copilului.

Asa NU

Tendința este de a fi ecologic, de a fi natural, de la finisaje până la decor. Perdelele nu fac excepție. Alegerea perfectă este realizată din materiale naturale cu o textură bogată (in, bumbac, mătase, catifea). Dacă alegem cele mai ecologice materiale, inul este cea mai bună alegere, dar și materiale vegetale neconvenționale, cum ar fi rafia. Perdelele din lână sunt, de asemenea, prietenoase cu mediul. În plus, țesăturile din lână (care includ lâna) se drapează perfect și au un aspect actual.

Asa DA

No Comments

Post a Comment