Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
renovari apartamente

6 exemple de renovări de apartamente 2023

Principala tendință în materie de design și renovare a apartamentelor în 2023 este dorința de a crea un mediu ecologic, confortabil și practic, care să rămână relevant pentru anii următori. Aceasta se manifestă în toate aspectele, de la pachetul de design și decor până la selecția materialelor de finisare. 6 exemple de renovări de apartamente 2023

1. Geometrie ornată.

Renovare art deco apartament cu 4 camere de 146 m²

Combinația de elegant neoclasic și luxos ar deco este alegerea perfectă pentru un apartament spațios de aproape 150 m². Finisajele scumpe din marmură în nuanțe deschise se îmbină perfect cu muluri aurii, care traversează efectiv podeaua. Plafoniere de designer cu pandantive de cristal. Iar mobila joasă cu siluete moderne impresionează prin tapițeria plăcută din catifea.

Autorii proiectului au folosit panouri decorative ca detalii de accent în camere. O placă de marmură pestriță în living, un panou de onix completat de lemn natural în dormitor. Un tablou modular de format mare în camera copiilor. Iar în dormitorul principal, la cererea proprietarilor, au fost instalate două dressinguri.

2. Spațiu în oraș.

Renovare futuristă apartament cu 4 dormitoare de 169 m².

Interiorul acestui apartament cu ferestre panoramice combină armonios lemnul nuanțat și marmura neagră. Motive retro și elemente orientate spre viitor stil futurist. Bucătăria carismatică, cu fronturi negre, insulă și șorț din marmură. Contrastează spectaculos cu albul perfect al pereților și tavanului din zona publică, iar mobilierul se caracterizează prin forma distinctă și modernă.

Interioarele celor 3 dormitoare, evidențiate în conformitate cu dorințele proprietarului. Sunt concepute într-o singură paletă monocromă de bej și maro. Abundența de textile moi, lemnul ecologic și finisajele decorative din tencuială, precum și priveliștea orașului, creează o atmosferă de confort respectabil. Un sentiment de calm și o stare de spirit înălțătoare și visătoare. Designul ultra-tendențios al băii și al dușului, cu obiecte sanitare negre și pereți din marmură închisă, merită o atenție deosebită.

3. Magia art deco.

Renovarea în stil Gatsby apartament cu trei camere de 93 m².

O bază ușoară, accente contrastante, aur în accesorii. Renovarea acestui apartament pentru un cuplu cu un copil de cinci ani este în stil Art Deco și impresionează prin luxul rafinat și o abundență de descoperiri originale de design. Bucătăria-living este zonată cu o zonă de luat masa compactă, realizată cu un perete despărțitor glisant din sticlă cu un cadru negru grafic. Zona TV este completată de un bioșemineu, care este integrat în comoda albă laconică.

Designul dormitorului principal prezintă trăsături clasice: o dispunere simetrică, panouri cu oglinzi care încadrează căpătâiul, aplice împerecheate și parchet în formă de spinare. Iar confortul camerei este creat de focul viu al șemineului. Camera elegantă pentru copii, cu o canapea de un albastru strălucitor și decorațiuni din profile de alamă, este făcută să crească: există un sistem de depozitare încăpător și un birou compact, dar confortabil. Punctul culminant al interiorului este o pictură murală 3D neobișnuită deasupra canapelei. Pentru a sublinia relieful său complex, autorii proiectului au folosit iluminarea cu LED-uri.

4. Nimic nu este de prisos.

Renovare neoclasica apartament cu 3 camere de 130 m² .

Fotografiile ale acestei renovări arată rezultatul de succes al transformării complexe, cu un aspect independent, într-un apartament confortabil pentru o familie tânără cu un copil. Datorită designului inteligent, camerele de zi au dressinguri, dormitorul are un mini-office, amenajat pe loggia alăturată și bine izolată, iar holul are dulapuri încorporate.

Combinația de culori contrastante alb-negru, diluată cu pasteluri nobile și detalii aurii, se potrivește perfect cu stilul neoclasic propus de designeri. Iar dispunerea în diagonală a pardoselii în toate încăperile funcționează pentru a mări spațiul.

5. O soluție de compromis.

Renovare modernă apartament cu două camere de 78 m².

Acest apartament confortabil cu 3 dormitoare, renovat în stil modern, este destinat unei tinere studente care va fi vizitată adesea de familia sa, care locuiește departe de capitală. Acest proiect ține cont de dorințele tuturor rudelor, iar spațiul a fost modelat și decorat astfel încât oameni de toate vârstele să se simtă confortabil în el.

Bucătăria-sufragerie a fost completată de o peninsulă funcțională, care acționează ca un element de zonare. Camera de zi cu ferestre panoramice are un sistem de depozitare mare, combinat cu o bibliotecă și o zonă TV. Iar interioarele băii și ale toaletei au fost făcute cât se poate de dinamice datorită schemei de culori contrastante (alb-negru și turcoaz).

6. Neoclasic pentru o pisică.

Renovare moderna apartament cu 4 dormitoare 112 m²

Compania noastră a renovat acest apartament într-o clădire nouă și la modă pentru un cuplu tânăr, a cărui mamă și iubita lor pisică veneau des în vizită. Conceptul stilistic a fost un amestec de minimalism, neoclasicism și loft, astfel că finisajele și amenajarea în apartament sunt adecvate. Bucătăria-living cu șine negre pe tavan este un singur spațiu, iar funcția de zonare este îndeplinită în el de o pereche de rafturi înguste din metal negru.

Ambele dormitoare, care sunt decorate în mod similar, dar în culori diferite, nu au doar un pat, ci și un spațiu de lucru (poate fi folosit ca masă de toaletă). Iar dressingurile din aceste camere sunt prezentate ca un fel de obiect de artă, efect dat de iluminat și de incinta originală realizată din sticlă translucidă și panouri cu lamele. Biroul are un aer de mansardă, care este adus în proiect de finisajul de cărămidă de pe peretele de accent. Peretele are o construcție (există aceeași în dormitorul cuplului!), pe care o pisică se poate urca până la tavan, și o lampă de neon originală sub forma unei inscripții. Pe coridor, o pereche de cuier de designer, completată de cutii de pantofi cu perne moi, atrage atenția.

Portofoliul Vira-ArtStroy.

No Comments

Post a Comment