Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
idee interior

Sfaturi design interior: Cum știi dacă o idee este sau nu potrivită pentru interiorul tău?

Se întâmplă adesea ca interioarele și tehnicile care sunt regăsite pe internet, să nu fie deloc potrivite pentru dumneavoastră. Sfaturi design interior: Cum știi dacă o idee este sau nu potrivită pentru interiorul tău? Așadar, înainte de a duce o idee la pușculiță, analizați-o în funcție de mai mulți parametri.

Specificații

Determinați exact ceea ce vă place la interior: materialele folosite, combinația de culori și texturi, aranjamentul ferestrelor, designul, dispunerea și așa mai departe.

Idei de design interior

Doar esențialul

Acum, îndepărtați mental toate ornamentele din imagine: decorul, precum și celelalte detalii adăugate de designer pentru a face imaginea mai vie ci mai trăită.

Îți mai place designul sau ideea? Atunci să mergem mai departe.

Randare sau poză

Din lista ”sfaturi design interior” face parte și vizualizarea designului interior printr-o randare sau diverse poze de pe internet.

Randarea spatiului dumnevoastra este o opțiune foarte bună. Doar așa vă puteți face idee de cum va arăta interiorul dumneavoastră pe dimensiunile camerelor. Aici aveți nevoie de un arhitect sau un designer de interior.

Poze văzute pe internet, pot fi și acestea un punct de plecare. Doar că trebuie să luati in calcul dimensiunea camerelor dumnevoastra, lumina, culorile. Idee este sau nu potrivită pentru interiorul tău?

Sfaturi design interior

Spațiu

Acesta este, de fapt, principalul criteriu de selecție. La urma urmei, o schemă de culori care vă place ar putea arăta foarte diferit într-o cameră din partea de nord sau într-o cameră mai mică/mare.

O placă de marmură pe perete își va arăta frumusețea doar dacă tavanul este suficient de înalt. În schimb, un candelabru care a adunat întregul aspect într-o cameră mică se poate pierde într-o cameră mai mare.

Iar peretele despărțitor în jurul căruia este construit conceptul de spațiu este complet nefuncțional în situația dumneavoastră.

Așa că asigurați-vă de:

  • dimensiunile camerei (comparați elementele de dimensiuni standard, cum ar fi înălțimea unui scaun sau lățimea unui pat, cu dimensiunile camerei pentru a estima suprafața și înălțimea plafoanelor).
  • geometria peretelui
  • lumină

Adăugați ideea la pușculiță și continuați să lucrați cu ea, numai dacă parametrii camerelor sunt comparabili.

Descompuneți-l în atomi

Când o idee a trecut prin toate etapele, descompuneți-o în componente ușor de repetat. Este dificil să copiați exact aspectul, dar este mai ușor să reproduceți combinația de forme, materiale, texturi sau combinații de culori.

No Comments

Post a Comment