Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
TENDINTE DESIGN INTERIOR

7 tendințe în materie de design interior

Deși avem cu toții tendința de a evita tendințele în favoarea unor soluții mai versatile și atemporale, este întotdeauna curios să aflăm ce tendințe de design se preconizează că vor domina casele în viitorul apropiat. 6 tendințe în materie de design interior.

Tendința 1. Tapet în toaletă

Designerul de top Lauren Robbins Interiors prezice că în 2023 toaleta va arăta mai mult ca o cutie de bijuterii decât ca o baie în sensul obișnuit al cuvântului.

Acest lucru va fi ajutat de decorarea pereților cu imprimeuri florale îndrăznețe. Precum și de utilizarea unor robinete și lămpi care nu sunt doar practice, ci arată și ca niște bijuterii de lux.

Tendința 2. Forme ciudate

În vârful popularității se află mobilierul unic și irepetabil. Care face trimitere la natură și arată ca niște obiecte exclusiviste realizate manual.

O canapea în formă de stâncă. O lampă care arată ca un nor de furtună sau ca un nor. O vază de sticlă groasă în formă de picătură de apă meșteșugul rafinat, cu liniile și texturile sale perfect imperfecte, este la modă.

Tendința 3. Culori îndrăznețe

Dacă comparați un interior cu un tablou, anul 2023 va aduce cu siguranță noi nuanțe neașteptate în tablou. Paletei neutre de iarbă și pământii i se vor alătura nuanțe bogate și profunde de purpuriu și roșu, pe care Pantone Colour Institute le-a declarat culoarea anului.

Tonurile mai reci vor face loc unui ton mai prietenos și mai cald. Cenușiul plictisitor și omniprezent va fi înlocuit de teracota și paprika, care vor fi înăbușitoare și senzuale.

Tendința 4. Oaze de călătorie acasă

Crearea unei atmosfere într-un apartament care să te facă să te simți ca în vacanță nu este cea mai ușoară, dar este o sarcină destul de interesantă. Interioarele moderne nu mai sunt doar spații neutre și devin treptat portaluri către o altă realitate care reflectă pasiunea ta pentru călătorii. De ce nu, când un design de atmosferă te poate ajuta să evadezi din cotidianul plictisitor într-o „vacanță în fiecare zi”.

Tendința 5. Pereți de accent

Cu un perete de accent, diferit ca culoare sau textură, este ușor să dai personalitate oricărei încăperi.

Designerii recomandă să decorați peretele pe care îl vedeți prima dată când intrați în cameră.

O imprimare murală interesantă poate fi completată de corpuri de iluminat cu un design adecvat. De exemplu, în fotografia de mai sus, pandantivele în formă de trestie fac un ecou logic la vegetația de pe perete.

Tendința 6. Corpurile de iluminat ca decor

Stilul modern de design interior necesită funcționalitatea absolut fiecărui obiect dintr-un spațiu. De aceea, majoritatea corpurilor de iluminat au căpătat rolul suplimentar de decor.

Candelabrele, aplice, lămpi de podea și lămpi de masă nu numai că luminează o cameră, dar înlocuiesc și vazele, oglinzile și statuetele din cameră. Ce pot să spun, este la îndemână.

Tendința 7. Candelabre și lămpi de un alb pur

Una dintre cele mai recente tendințe în materie de design este să renunți complet la culoare, concentrându-te pe formă. În acest fel, corpurile de iluminat albe și bubuitoare devin ca niște sculpturi antice grațioase și arată ca niște adevărate obiecte de artă în spațiu.

No Comments

Post a Comment