Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
idei de amenajare a bucatariei

Idei de amenajare a bucătăriei

În ce parte a casei vă petreceți cel mai mult timp? Exact, în bucătărie. Aici gătim, mâncăm și stăm de vorbă. Dar bucătăria este un loc care este supus zilnic schimbărilor de temperatură și umiditate. Idei de amenajare a bucătăriei.

Amestecarea suprafețelor metalice.

Alama satinată va fi metalul de top în bucătărie. Dar amestecul acestei alamă cu oțel inoxidabil și crom va arăta deosebit de elegant in amenajare a bucătăriei.

Forme rotunjite în bucătărie.

Formele rotunjite sunt acum populare nu numai în mobilierul convențional, ci și în bucătării. Utilizarea fronturilor radiale, a insulelor rotunjite și așa mai departe a devenit tot mai răspândită in amenajare a bucătărie.

Îndepărtarea dulapurilor de deasupra capului.

Bucătăriile fără dulapuri suspendate nu mai par atât de surprinzătoare. Acest design arată mai modern și adaugă spațiu. Pentru a crește spațiul de depozitare, vă sugerez să adăugați unități înalte la tavan.

Suprafețe texturate.

Toate suprafețele care adaugă un fel de textură vor fi foarte populare în bucătărie. De exemplu, gresia coaptă cu o glazură lucioasă, pereții tencuiți, fațadele texturate etc.

Un amestec de texturi și materiale.

Pe măsură ce încercăm să folosim din ce în ce mai mult suprafețele texturate, avem din ce în ce mai multe combinații. Și cu cât sunt mai contrastante între ele, cu atât mai bine.

Bucătării crem în loc de bucătării albe.

Bucătăriile albe își pierd treptat din popularitate, fiind înlocuite de unități de culoare crem. Important aici este să vă asigurați că nu este vorba de culoarea bej, ci mai degrabă de crem, care nu merge spre roșu sau galben.

Utilizarea tonurilor calde de lemn.

În plus față de culorile crem, nuanțele calde de lemn devin, de asemenea, foarte populare în designul decorului.

Utilizarea ornamentelor active.

Pentru o lungă perioadă de timp, simplitatea și minimalismul au fost principalele tendințe în design. În zilele noastre, culorile și modelele mai vibrante și mai active sunt din ce în ce mai frecvente. Șorțurile de accent cu modele strălucitoare devin populare în bucătărie.

Fronturi de bucătărie viu colorate.

Din trendul anterior vine tendința pentru nuanțe vii în culoarea fronturilor de bucătărie. Dar, în orice caz, alegem o nuanță sofisticată și nobilă, mai degrabă decât o culoare strălucitoare pură.

Mai multe fațade neobișnuite.

Suprafețele canelate nu mai surprind pe nimeni, dar există și alte modalități de a face fațada mai interesantă: ochiuri, frezări neobișnuite, spinare, desene geometrice etc.

Utilizarea metalelor în finisaje.

Diverse suprafețe metalice în designul bucătăriei sunt acum una dintre cele mai strălucitoare tendințe, în special texturi mate. Acestea arată cel mai frumos în cupru sau alamă. Ele pot fi folosite pentru șorțurile de bucătărie, fronturi, chiuvete etc.

Vitrine cu fațadă de sticlă.

Fronturile din sticlă cu iluminare din spate devin din ce în ce mai frecvente în designul bucătăriilor. Sticla nu trebuie să fie neapărat transparentă. Poate fi sticlă canelată, mată, fumurie sau colorată.

Bucătărie cu dulapuri superioare separate.

Dacă folosim o bucătărie convențională fără etajere, tendința actuală nu este de a le agăța de perete la perete, ci de a le centra, separându-le de restul decorului. În acest fel, sertarele de sus atârnă ca și cum ar fi de sine stătătoare, separându-le de restul bucătăriei.

Un frigider compact.

Din ce în ce mai mulți oameni comandă mâncare la pachet, iar nevoia unui frigider mare, care să ocupe o cantitate decentă de spațiu, pur și simplu nu mai este necesară. Din ce în ce mai mulți oameni folosesc un frigider extensibil, care este încorporat într-un sertar.

Utilizarea bilelor active.

Marmura calmă, care a fost foarte la modă pentru o lungă perioadă de timp, este deja în declin și devine chiar anti-trend. În schimb, se folosesc acum tipuri de marmură cu modele active și cu nervuri luminoase pronunțate.

Post a Comment