Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti
tendinte 2023

Cele mai cheie culori, texturi, accesorii: designul interior în 2023.

În zilele noastre, oamenii tind să se înconjoare de piese de mobilier confortabile pentru a se simți fericiți.

Să aruncăm o privire la ce elemente și ce lucruri merită să fie folosite în designul interior în 2023.

◦ Candelabre cilindrice

O formă neobișnuită de tub sau de cilindru ca soluție de iluminat.

Prima tendință (designul interior în 2023) de astăzi este reprezentată de formele neobișnuite ale corpurilor de iluminat, iar eu am fost atrasă de formele cilindrice.

Datorită formelor lor, acestea aruncă umbre în mod intenționat. Corpurile de iluminat opulente și sofisticate sunt izbitoare prin simplitatea și eleganța lor.

Candelabre din aluminiu

Candelabre din aluminiu, forme netede.

Acest metal ușor de reciclat a evoluat de la cutii de băutură la unul dintre cele mai râvnite modele, ca parte a unei mișcări majore de design pentru reevaluarea mijloacelor durabile. Proprietățile aspre și netede, periate și strălucitoare ale aluminiului pot fi folosite în aproape orice stil de interior. Preferat în minimalism și loft.

◦ Ceramică cu elemente aurii

Veselă albă și un element auriu, nu-i așa că e luxos?

Ceramica oferă posibilitatea de a crea orice formă unică: veselă, diverse decorațiuni și mobilier, fără restricții. Nu numai că este elegantă, dar are și o istorie profundă.

Ceramica se potrivește perfect cu stilul minimalist.

Viața minimalistă nu înseamnă doar o casă curată, ci și celebrarea naturii și a autenticității

◦ Nuanțe de aur

Un tapet care te amețește (în sensul bun)!

Poate fi, de asemenea, o nuanță caldă de in, strălucitoare ca un apus de soare, dând interiorului o notă de lux pur.

Aurul este asociat cu bogăția, luxul și sofisticarea.

Auriul se potrivește bine cu alte culori, cum ar fi negru, alb, gri, maro și chiar cu culori strălucitoare, cum ar fi albastru, verde și violet. Acest lucru face posibilă utilizarea auriului în diferite interioare și crearea unor combinații interesante. Auriul poate reflecta lumina, punând-o în valoare în interiorul unei încăperi. Acest lucru este deosebit de util în încăperile care nu au lumină naturală, cum ar fi coridoarele întunecate sau camerele cu ferestre mici.

◦ Forme prietenoase de mobilier

Ești acolo pentru mine, dar în același timp sunt singur.

Scopul principal al acestei tendințe este de a crea piese de mobilier curbate. Designerii de mobilier au văzut o oportunitate de a aduce din nou oamenii împreună. Noua eră a designului de mobilier oferă o gamă largă de opțiuni de scaune care au ca scop încurajarea artei comunicării personale.

De exemplu, canapeaua din fotografie arată modern și oferă posibilitatea ca două persoane să stea separat, dar cu sentimentul că sunt în continuare aproape una de cealaltă. „Forma unei canapele curbate este mai moale și mai puțin formală”, explică designerul francez Julien Villeneuve (se deschide într-o nouă filă). Crează un mediu învăluitor în care întreaga familie poate sta împreună.

◦ Minimaluxe

Este același minimalism, doar că este luxos.

Un nou nume pentru minimalismul în designul interior. Acesta este caracterizat de texturi, forme și culori moi, precum și de un sentiment de aerisire și lumină.

Designerii lasă în mod deliberat camerele fără decorațiuni, astfel încât spațiul să nu pară prea „decorat”. Iar această dorință de simplitate, combinată cu un spațiu în care vrei să te ghemuiești cu cele mai de preț bunuri, este ceea ce înseamnă minimaluxe.

◦ Beton colorat

Culoarea mării, pentru mine, este culoarea iubirii.

Tendințele actuale în materie de băi au ca scop să ofere individualitate, menținând în același timp un sentiment de liniște asemănător cu cel al unui spa prin utilizarea betonului. Nuanțele vibrante în care este prezentat, combinate cu textura și profunzimea sa, îl fac materialul ideal pentru această încăpere. Adăugarea de culoare pentru a îmbunătăți aspectul betonului câștigă avânt ca următoarea dezvoltare logică a materialului.

De fapt, betonul colorat devine un material popular în lumea designului. Acesta este folosit la chiuvetele din bucătărie, la extinderile exterioare și la pardoseli. Arhitectul Ben Allen subliniază cât de durabil este: „Deoarece pigmentul pătrunde până la capăt, dacă se rupe, nu se vede nicio urmă.

Care este tendința de design în 2023?

În 2023, principala tendință în materie de design interior va fi minimalismul, fiecare cameră fiind în același timp luxoasă și relaxată.

Designerul de interior Noa Santos remarcă faptul că munca sa pune un mare accent pe crearea unei atmosfere de tip spa. El folosește materiale naturale, cum ar fi marmura și piatra, pentru a crea un sentiment de calm și unitate în tonuri neutre și moi, cum ar fi crem și bej.

Pentru a crea acest stil, designerul folosește materiale care nu-și pierd frumusețea în timp, cum ar fi marmura, betonul și cuarțul. De asemenea, travertinul argintiu și vopseaua de var sunt materiale populare pentru a crea suprafețe moi și rafinate.

În designul interior din 2023, se pune un accent puternic pe utilizarea nuanțelor naturale, cum ar fi fildeșul și bejul, care vor fi mai durabile decât tonurile luminoase prețioase.

Culoare 2023?

Te face să vrei să o mănânci.

Paprika este o mare noutate pentru 2023 și va fi cea mai interesantă tendință în designul interior. Paprika se potrivește bine cu maro și tonuri de miere, dorința principală fiind aceea de a face camerele să se simtă ca și cum te-ar îmbrățișa. Aș sugera să pictezi pereții în maro-roșcat, tavanele în culoarea chihlimbar de miere și să folosești paprika ca mobilier. Este un aspect îndrăzneț, dar vă veți simți atât de luxos.

No Comments

Post a Comment