Suna +40 (726) 316 138
Luni- Vin 10:00-18:00
Sabinelor 117 Bucuresti

Idei pentru decorarea scărilor

Idei pentru decorarea scărilor. Mulți oameni se uită la scara unei case doar în termeni de funcționalitate. Este o cale între etaje, nimic mai mult. De fapt, scara în sine poate fi un element decorativ. Și dacă decorați peretele în mod corespunzător, veți crea un accent izbitor.

Iluminatul scărilor

Iluminatul scărilor poate fi foarte diferit. Unii oameni aleg să ilumineze treptele, alții aleg lumini de perete frumoase, care servesc ca decorațiuni de perete în sine, oferind în același timp o trecere sigură.

Exemple de depozitare sub scări.

Primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la acest spațiu este organizarea unui spațiu de depozitare suplimentar, un lucru cu care majoritatea persoanelor se confruntă. Dar, de asemenea, puteți umple întregul perete de-a lungul scărilor cu rafturi. Cărțile, suvenirurile, vazele și figurinele vor arăta frumos. Peretele devine nu doar un spațiu de depozitare, ci și o vitrină, care decorează interiorul.

Perete decorativ scara vopsit

Doar pernele decorative de pe canapea susțineau culoarea albastră bogată, dar acest lucru nu era suficient pentru a crea un interior armonios.

Perete decorativ scara cu caramida

Proprietarii au decis să adauge textură încăperii cu cărămidă aparentă. Dacă aveți pereți din alt material, puteți face o imitație. Cea mai ușoară și mai ieftină opțiune este tapetul în acest model, iar cea mai scumpă este cărămida de fațadă.

scale_1200-91

Perete scara decorativ cu panouri 3D

Decorul poate fi laconic. Acest perete este îmbrăcat cu panouri 3D. Acest lucru s-a dovedit a fi suficient pentru a crea o textură și o combinație clasică de alb și negru.

Perete decorativ scara cu tapet

Tapet cu un model. Acesta poate fi geometric sau cu un model floral mare. Nu mai este nevoie de nimic altceva pentru a decora peretele, deoarece un raft sau un tablou s-ar pierde pe un fundal atât de colorat.

Perete decorativ scara cu obiecte colectie

Perete decorativ scara cu obiecte colectie. În acest caz, este vorba de vâsle de epocă, dar poate fi vorba de orice, de la căni de suveniruri până la obiecte de artizanat pentru copii. Peretele va fi cu siguranță o piesă de accent.

Perete decorativ scara cu riflaje

Perete scara decorativ cu riflaje. Excelent lângă treptele scărilor de lemn, creând textură. Lamele verticale ridică vizual tavanul.

Perete decorativ scara cu tablouri

Un singur tablou de mari dimensiuni este mai mult decât suficient pentru a face o scară mai interesantă și mai atractivă. Designerii numesc această tehnică „artă supradimensionată” și este utilizată pe scară largă. Pot fi multe imagini, chiar dacă sunt mici. Imaginile, ramele și dimensiunile pot fi diferite, dar se pot armoniza între ele.

Perete scara simplu

Peretele de-a lungul scării simplu. Dacă designul în sine este frumos și atrăgător, nu este nevoie să adăugați elemente decorative lângă el. Lasă scara să rămână principalul punct de atractie.

No Comments

Post a Comment